Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Dolj organizeaza Ziua Portilor Deschise. UPDATE


4 aprilie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul Dolj invită studenții facultăților de drept la Ziua Porților Deschise, sâmbătă, 31 martie 2012.

UPDATE, 4 aprilie 2012: La eveniment au participat un număr mare de studenți craioveni.

Scopul urmărit a fost crearea unei legături nemijlocite între Baroul Dolj și viitorii avocați precum și facilitarea obținerii unor informații în mod direct, evenimentul constituind totodată o acțiune de promovare a profesiei în rândul studenților.

Din partea Baroului Dolj au fost prezenți av. Lucian Săuleanu, av. Răzvan Socoteanu și av. Mihaela Mihai.

Pe lângă o scurtă prezentare a istoriei Baroului Dolj și a activităților ce se desfășoară la inițiativa Consiliului Baroului Dolj, discuțiile au fost centrate pe condițiile pentru dobândire a calității de avocat stagiar și modul concret de desfășurare a activității de către avocații definitivi, un accent important punându-se pe formele de exercitare a profesiei de avocat, sistemul de impozitare, perspectivele profesiei etc.

La final, s-a dat posibilitate participanților să formuleze întrebări cu privire la profesia de avocat, evenimentul încheindu-se cu un tur de prezentare a sediului Baroului Dolj.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii