Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj organizeaza Ziua Portilor Deschise. UPDATE
04.04.2012 | JURIDICE.ro

Baroul Dolj invită studenții facultăților de drept la Ziua Porților Deschise, sâmbătă, 31 martie 2012.

UPDATE, 4 aprilie 2012: La eveniment au participat un număr mare de studenți craioveni.

Scopul urmărit a fost crearea unei legături nemijlocite între Baroul Dolj și viitorii avocați precum și facilitarea obținerii unor informații în mod direct, evenimentul constituind totodată o acțiune de promovare a profesiei în rândul studenților.

Din partea Baroului Dolj au fost prezenți av. Lucian Săuleanu, av. Răzvan Socoteanu și av. Mihaela Mihai.

Pe lângă o scurtă prezentare a istoriei Baroului Dolj și a activităților ce se desfășoară la inițiativa Consiliului Baroului Dolj, discuțiile au fost centrate pe condițiile pentru dobândire a calității de avocat stagiar și modul concret de desfășurare a activității de către avocații definitivi, un accent important punându-se pe formele de exercitare a profesiei de avocat, sistemul de impozitare, perspectivele profesiei etc.

La final, s-a dat posibilitate participanților să formuleze întrebări cu privire la profesia de avocat, evenimentul încheindu-se cu un tur de prezentare a sediului Baroului Dolj.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.