Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Plan de învățământ unitar pentru facultățile de drept
16.04.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În cadrul conferinței Educație juridică de calitate, organizată de Universitatea Româno-Americană din București la data de 28 martie, punctul central de interes a fost punerea în discuție unui proiect de plan de învățămânât unitar pentru facultățile de științe juridice, pentru toți anii de învățământ.

Proiectul de plan de învățământ a fost elaborat de către cadre didactice ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, Universitățiia Romano-Americane și Universității Transilvania din Braşov.

:: proiectul de plan de învățământ (a se vedea p. 24 și urm.)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate