« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Fiscalitatea in Romania. Unde suntem? Incotro ne indreptam? – Bucuresti, 30-31 martie 2012. UPDATE: VIDEO
09.04.2012 | JURIDICE.ro, Raluca BALINT

Secţiuni: Anunțuri, VIDEO | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

UPDATE: VIDEO

ELSA Bucuresti organizeaza in perioada 30-31 martie 2012, in sala Constantin Stoicescu a Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, o noua conferinta:

Fiscalitatea in Romania. Unde suntem? Incotro ne indreptam?

Partener media: JURIDICE.ro

La nivel national, eveniment emblematic pentru asociatia noastra. In acest an, tema generala a conferintei este fiscalitatea in contextul economic actual in Romania.

Conferinta isi propune sa analizeze sistemul de percepere a taxelor si impozitelor in Economia actuala, intr-un moment caracterizat de incertitudine si instabilitate financiara.

Publicul vizat consta in studenti de la facultatile de profil, Facultati de Drept si Academia de Studii Economice, precum si in persoane cu studii juridice sau economice, care desfasoara o activitate in domeniu si ar putea fi interesate de dreptul fiscal.

Conferinta va fi structurata pe trei parti timp de doua zile, fiecare dintre acestea concentrand probleme de actualitate.

Prima parte va consta intr-o introducere in domeniul fiscalitatii, date fiind conditiile economiei actuale, urmata de o analiza a problemelor ridicate de diferitele taxe si impozite percepute in Romania anului 2012. La finalul primei parti se va desfasura o discutie panel privind modificarile aduse de Codul Fiscal si de Codul de Procedura Fiscala, care va pune accentual atat pe avantajele cat si pe dezavantajele noilor reglementari.

Partea a doua este dedicate unui domeniu specific si de mare actualitate – preturile de transfer si acordurile de pret in avans.

Programul academic se va incheia cu prezentarea unor elemente de  inspectie fiscala, instrument prin care statul asigura si verifica legalitatea siconformitatea operatiunilor fiscale cu reglementarile in vigoare si care este indisolubil legat de existent intregului sistem de impozitare.

Printre invitati se vor numara reprezentanti ai firmelor de consultanta fiscala si audit, judecatori, avocati specializati in domeniu, precum si reprezentanti din partea ANAF.

In concluzie, conferinta are ca scop informarea publicului participant in legatura cu sistemul fiscal al Romaniei incontextul actual.

Pentru inscrieri si mai multe detalii privind programul vizitati www.cf.elsa.ro sau https://www.facebook.com/events/345016945540261/

Raluca BALINT
Director Public Relations
ELSA Bucharest

 
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD