Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Bostina Accounting and Fiscal Consulting, spin-off in cadrul grupului de consultanta Bostina
21.03.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În urma unor solicitări venite din partea presei de specialitate, facem următoarele precizări:

Boştină & Associates Financial Consulting (ulterior, Boştină Accounting and Fiscal Consulting) a fost înfiinţată în anul 2004 pentru a acoperi o nouă nişă a serviciilor de consultanţă din România, respectiv servicii de consultanţă contabilă şi fiscală. În anul 2008, Boştină Accounting and Fiscal Consulting a fost afiliată la AGN International, cea de a 7-a reţea mondială a firmelor de consultanţă fiscală şi de audit independente din lume, ceea ce a asigurat colaborarea cu firme de renume pe plan internaţional din domeniul financiar-fiscal şi de audit, cu expertiză într-o varietate largă de industrii, afiliere care a permis diversificarea gamei de servicii şi creşterea cifrei de afaceri.

„Înfiinţarea companiei în urmă cu 8 ani a fost un lucru bun, confirmarea venind şi din faptul că aceeaşi iniţiativă au avut-o ulterior şi alte mari case de avocatură. Am fost pionieri într-o nişă extrem de interesantă a serviciilor de consultanţă din România, dar rezultatele înregistrate de casa de avocatură în anul trecut ne arată că trebuie să ne concentrăm asupra unui singur lucru, şi anume avocatura”, spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

În 2011, pe fundalul schimbării paradigmei economice şi a modificarilor survenite în legislaţia privitoare la serviciile de audit, a devenit evident că era momentul oportun pentru un spin-off care să permită companiei – devenită A.G. –Accounting Global Tax S.R.L. – să se dezvolte la întreg potenţialul ei. A.G. – Accounting & Global Tax S.R.L. va fi în continuare membră AGN International.

“Compania noastră va continua să ofere servicii de înaltă calitate, aşa cum toţi clienţii noştri s-au obişnuit din partea noastră. În ceea ce priveşte schimbarea, ea este de natură să scoată şi mai mult în evidenţă faptul că – pe de o parte – majoritatea clienţilor noştri operează într-o economie globală şi se aşteaptă ca şi consultanţii lor fiscali să aibă o viziune similară şi – pe de alta – că din ce în ce mai mulţi dintre clienţi vin la noi prin intermediul reţelei AGN International. Vom continua colaborarea cu casa de avocatură în sistemul de „best friends”, spune Bogdan Popa, Tax Manager la A.G. – Accounting & Global Tax S.R.L.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.