TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BOSTINA SI ASOCIATII isi intareste echipa de avocati in domeniul bancar
21.03.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Casa de Avocatură „Boştină şi Asociaţii” şi-a întărit recent echipa de avocaţi specializaţi în domeniul bancar, Răzvan Vlădulescu alăturându-se celor peste 130 de avocaţi şi consultanţi.

„Actualul context economic ne-a cerut – şi ne-a permis în acelaşi timp – să fim extrem de selectivi în alegerea noilor avocaţi ce urmau să se alăture echipei noastre, întărind ariile de practică deficitare exclusiv cu avocaţi cu experienţă. Expertiza lui Răzvan Vlădulescu se potriveşte se perfect cu planurile noastre de dezvoltare şi cu nevoile echipei”, spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

Răzvan Vlădulescu a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti în anul 2005. Între 2007 şi 2010 a urmat cursurile Facultăţii de Management şi Marketing din cadrul Universităţii Româno – Americane, fiind atras de mediul de afaceri şi de fundamentarea business-urilor pe principii de natură economică în corelaţie cu sistemele de drept, desăvârşindu-şi pregătirea profesională printr-un master în dreptul afacerilor, titlu obţinut în anul 2010. Domeniile sale de expertiză sunt: drept bancar şi financiar, M&A, energie, pieţe de capital. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006. Răzvan vorbeste fluent engleza şi franceza.

„Acord o importanţă deosebită dezvoltării profesionale iar întreaga mea carieră s-a bazat pe muncă asiduă în căutarea excelenţei. Din acest punct de vedere, Boştină şi Asociaţii reprezintă o nouă provocare şi un nou început, o şansă de a face parte dintr-o echipă competitivă a cărei deviză este excelanţa în consultanţa juridică de business” spune Răzvan Vlădulescu.

Înainte de a se alătura echipei de la „Boştină şi Asociaţii”, Răzvan a fost Avocat Colaborator Senior în cadrul casei de avocatură „Muşat şi Asociaţii”.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate