Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ZRP Insolvency SPRL coopteaza director executiv in echipa de conducere
21.03.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Elena Cosma a fost numită în funcţia de Director Executiv al ZRP Insolvency SPRL, aceasta urmând să se implice în coordonarea şi gestionarea proiectelor de insolvenţă. Elena Cosma se alătură echipei de conducere din care mai fac parte Stan Tîrnoveanu, Managing Partner al societăţii de avocaţi şi Călin-Andrei Zamfirescu, Senior Partner în cadrul departamentului de Litigii și Arbitraje al ZRP.

În atribuţiile noului Director Executiv sunt incluse:
– Coordonarea şi îndeplinirea mandatelor de insolvenţă;
– Elaborarea de strategii specifice fiecărui debitor, funcţie de situaţia financiară a acestora.

Elena Cosma are o experienţă de 38 de ani în domeniul bancar şi financiar, cu accent pe aspecte de creditare, recuperare şi restructurare credite neperformante. Anterior funcţiei sale în cadrul ZRP Insolvency, a ocupat poziţii de conducere la două dintre cele mai importante instituţii bancare din România – BRD Groupe Société Générale şi Bancpost S.A., participând şi la derularea primului dosar de insolvenţă din România. Elena este licenţiată în Economie, specializarea Finanţe-Bănci şi deţine un MBA în Managementul Companiei. A absolvit cursuri de specialitate în domeniul restructurării companiilor, managementului bancar şi analizei financiare în cadrul unor instituţii de prestigiu locale şi internaţionale. Elena Cosma este practician în insolvenţă din anul 2005.

„Elena Cosma va avea atribuţii executive în cadrul ZRP Insolvency şi va deţine un rol semnificativ în trasarea direcţiei strategice a firmei şi în îndeplinirea cu succes a mandatelor clienţilor noştri. Experienţa ei în domeniul financiar – bancar şi expertiza relevantă de peste 20 de ani în proceduri de restructurare / reorganizare, recuperări de creanţe şi credite neperformante reprezintă un real avantaj şi completează competenţele echipei alcătuite plurisdisciplinar. Din echipă fac parte avocaţi specializaţi în procedura insolvenţei, aflaţi în topul ghidului juridic internaţional Chambers & Partners, practicieni în insolvenţă şi economişti ”, a declarat Stan Tîrnoveanu, coordonator ZRP Insolvency SPRL.

***

Despre ZRP Insolvency SPRL: ZRP Insolvency SRPL este o societate profesională cu răspundere limitată, membră a grupului Zamfirescu Racoţi Predoiu, şi oferă servicii de gestionare a proiectelor de insolvenţă cu accent pe proceduri de reorganizare, restructurare şi lichidare. Serviciile oferite includ consilirea clienților privind profilaxia insolvenței comerciale, managementul situațiilor de criză, consultanță în pre-insolvență, întocmirea planului de reorganizare și analiza posibilităților de redresare, gestionarea procedurilor de reorganizare, lichidare judiciară și lichidare voluntară.

ZRP Insolvency SPRL a fost înscrisă în Registrul Formelor de Organizare în data de 28.10.2011 sub numărul RFO II – 0571 și este membră a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.