Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ZRP Insolvency SPRL coopteaza director executiv in echipa de conducere
21.03.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Elena Cosma a fost numită în funcţia de Director Executiv al ZRP Insolvency SPRL, aceasta urmând să se implice în coordonarea şi gestionarea proiectelor de insolvenţă. Elena Cosma se alătură echipei de conducere din care mai fac parte Stan Tîrnoveanu, Managing Partner al societăţii de avocaţi şi Călin-Andrei Zamfirescu, Senior Partner în cadrul departamentului de Litigii și Arbitraje al ZRP.

În atribuţiile noului Director Executiv sunt incluse:
– Coordonarea şi îndeplinirea mandatelor de insolvenţă;
– Elaborarea de strategii specifice fiecărui debitor, funcţie de situaţia financiară a acestora.

Elena Cosma are o experienţă de 38 de ani în domeniul bancar şi financiar, cu accent pe aspecte de creditare, recuperare şi restructurare credite neperformante. Anterior funcţiei sale în cadrul ZRP Insolvency, a ocupat poziţii de conducere la două dintre cele mai importante instituţii bancare din România – BRD Groupe Société Générale şi Bancpost S.A., participând şi la derularea primului dosar de insolvenţă din România. Elena este licenţiată în Economie, specializarea Finanţe-Bănci şi deţine un MBA în Managementul Companiei. A absolvit cursuri de specialitate în domeniul restructurării companiilor, managementului bancar şi analizei financiare în cadrul unor instituţii de prestigiu locale şi internaţionale. Elena Cosma este practician în insolvenţă din anul 2005.

„Elena Cosma va avea atribuţii executive în cadrul ZRP Insolvency şi va deţine un rol semnificativ în trasarea direcţiei strategice a firmei şi în îndeplinirea cu succes a mandatelor clienţilor noştri. Experienţa ei în domeniul financiar – bancar şi expertiza relevantă de peste 20 de ani în proceduri de restructurare / reorganizare, recuperări de creanţe şi credite neperformante reprezintă un real avantaj şi completează competenţele echipei alcătuite plurisdisciplinar. Din echipă fac parte avocaţi specializaţi în procedura insolvenţei, aflaţi în topul ghidului juridic internaţional Chambers & Partners, practicieni în insolvenţă şi economişti ”, a declarat Stan Tîrnoveanu, coordonator ZRP Insolvency SPRL.

***

Despre ZRP Insolvency SPRL: ZRP Insolvency SRPL este o societate profesională cu răspundere limitată, membră a grupului Zamfirescu Racoţi Predoiu, şi oferă servicii de gestionare a proiectelor de insolvenţă cu accent pe proceduri de reorganizare, restructurare şi lichidare. Serviciile oferite includ consilirea clienților privind profilaxia insolvenței comerciale, managementul situațiilor de criză, consultanță în pre-insolvență, întocmirea planului de reorganizare și analiza posibilităților de redresare, gestionarea procedurilor de reorganizare, lichidare judiciară și lichidare voluntară.

ZRP Insolvency SPRL a fost înscrisă în Registrul Formelor de Organizare în data de 28.10.2011 sub numărul RFO II – 0571 și este membră a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti