Secţiuni » Articole » Revista revistelor juridice
Revista revistelor juridice
JURIDICE

Revista Romana de Drept European nr. 1/2012


22 martie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Revista revistelor juridice
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Revista Română de Drept European (RRDE), editată de Wolters Kluwer România, anunţă apariţia nr. 1/2012 .

În acest număr au fost publicate articole semnate de preşedintele Tribunalului Uniunii Europene, judecători ai Curţii de Justiţie şi cadre didactice.

Marc JAEGER, Standardul de control în cauze din domeniul concurenţei care implică aprecieri economice complexe: Spre o marginalizare a controlului marginal?

Antonio TIZZANO, Curţile europene şi aderarea Uniunii la CEDO

Michal BOBEK, Consecinţele mandatului european al instanţelor de drept comun asupra statutului curţilor constituţionale

Camelia TOADER, Andrei I. FLOREA, Free movement of workers and the European citizenship

Joanne SCOTT, În stadiu de indeterminare juridică: Orientări post-legislative ca încercare pentru dreptul administrativ european

Michael J. FRESE, Aplicarea descentralizată a dreptului UE al concurenţei şi autonomia instituţională a statelor membre: Un comentariu asupra unei cauze

Rubrica „Jurisprudenţa instanţelor Uniunii Europene”, realizată de dl. Mihai Banu prezintă cauzele relevante din perioada martie – mai 2011

CJ, Marea Cameră, hotărârea din 29 martie 2011, cauza C‑565/08, Comisia Europeană/Republica Italiană, nepublicată încă în Rep.

TUE, Camera a treia, hotărârea din 29 martie 2011, cauza T-33/09, Republica Portugheză/Comisia Europeană, nepublicată încă în Rep.

CJ, Marea Cameră, hotărârea din 5 aprilie 2011, cauza C‑119/09, Société fiduciaire nationale d’expertise comptable, nepublicată încă în Rep.

CJ, Camera întâi, hotărârea din 14 aprilie 2011, cauza C‑331/09, Comisia Europeană/Republica Polonă, nepublicată încă în Rep.

CJ, Camera a treia, hotărârea din 14 aprilie 2011, cauza C-327/09, Mensch und Natur, nepublicată încă în Rep.

CJ, Camera întâi, hotărârea din 28 aprilie 2011, cauza C-61/11 PPU, El Dridi, nepublicată încă în Rep.

CJ, Marea Cameră, hotărârea din 3 mai 2011, cauza C-375/09, Tele2 Polska, nepublicată încă în Rep.

CJ, Camera a treia, hotărârea din 5 mai 2011, cauza C-434/09, McCarthy, nepublicată încă în Rep.

CJ, Camera întâi, hotărârea din 19 mai 2011, cauza C-452/09, Enza Iaia şi alţii, nepublicată încă în Rep.

CJ, Camera a cincea, ordonanţa din 23 mai 2011, cauzele conexate C‑267/10 şi C‑268/10,Rossius şi Collard, nepublicată încă în Rep.

Redactor şef
Prof. univ. dr. Mihai Şandru

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro