Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

S-a lansat Portalul de Substituiri a Avocatilor din Romania
22.03.2012 | JURIDICE.ro, Mihaela-Luminita VATAVU

JURIDICE - In Law We Trust

Am îndrăznit să pornim de la premisa că fiecare dintre noi a trăit, nu o dată, neliniştea de a fi în imposibilitate de a se prezenta la un termen anume, la o instanţă anume.

Nu este foarte comod  să te deplasezi de la Suceava la Craiova, de la Timişoara la Iaşi, de la Baia Mare la Bucureşti pentru o simplă amânare sau pentru obţinerea unor copii dintr-un dosar.

Surprinzător, ideea unui portal prin intermediul căruia să ne putem acorda reciproc ajutor nu vine de la un avocat, ci de la un …inginer pasionat în găsirea unor soluţii practice în diferite domenii. Aşa că am primit cu bucurie ideea şi, astfel, s-a născut o pagină utilă tuturor celor care au nevoie să fie substituiţi la anumite termene, la anumite instanţe, oriunde în ţară.

Nu este de neglijat nici faptul că acest portal permite o relaţionare eficientă şi prietenoasă între avocaţi din întreaga ţară şi ne bucurăm deja de participarea unui număr promiţător de avocaţi care s-au oferit să-şi ajute colegii pentru rezolvarea unor probleme.

Prin urmare, vă anunţăm că de-acum înainte ne va fi mai uşor să rezolvăm problemele de acest fel prin intermediul P.S.A.R. (Portalul de Substituiri a Avocaţilor din România).

Accesând www.facebook.com/groups/altavocat, aveţi posibilitatea să vă înscrieţi pentru a primi şi/sau oferi ajutor avocaţilor – colegii noştri.

Mihaela-Luminita VATAVU

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.