« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Editia a II-a a conferintei internationale CONSTANT – 2012
23.03.2012 | Ionut ATITIENEI, Cristina EREMIA

Secţiuni: Anunțuri, Content | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

„Singura competiţie demnă de un om înţelept este cea cu el însuşi”, afirma George Washington Allston despre ceea ce ar trebui să reprezinte competiţia pentru fiecare dintre noi.

Constant 2012 îşi propune să lanseze o provocare pentru toţi studenţii şi masteranzii care vor să-şi depăşească propriile aşteptări şi să dobândească un plus de cunoştinţe şi totodată să îşi verifice abilităţile de comunicare şi oratorie.

Conferinţa studenţească anuală “Nicolae Titulescu” este o manifestare cu caracter internaţional, fiind organizată de Universitatea “Nicolae Titulescu” din Bucureşti şi Universitatea din Miskolc, Ungaria, în parteneriat cu Fundaţia de Drept şi Relaţii Internaţionale “Nicolae Titulescu” şi Editura “Pro Universitaria” din Bucureşti. In plus Asociaţia Studenţilor Nicolae Titulescu (ASUNT) a participat în mod activ la organizarea sesiunii ştiinţifice, contribuind la promovarea şi desfăşurarea în bune condiţii a acesteia.

Prima ediţie a sesiunii ştiinţifice Constant s-a desfăşurat în anul 2011 şi a fost găzduită de către Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti. Constant 2011 a cunoscut un real succes datorită faptului că studenţii şi masteranzii au primit cu entuziasm această iniţiativă, participând în număr foarte mare. Atât în prima ediţie cât şi în ediţia de anul acesta au fost invitaţi să participe studenţi din peste 40 de universităţi din toată ţara. În plus, vom avea un grup de invitaţi speciali din cadrul Universităţii din Miskolc, Ungaria.

Constant 2012 se desfăşoară pe parcursul a două zile. Studiile sunt elaborate sub coordonarea unor profesori de specialitate apoi fiind grupate în funcţie de subiectul abordat şi putând fi prezentate deopotrivă în limba română şi engleză.

În cadrul Constant 2012 există trei secţiuni după cum urmează: „Ştiinţe juridice” aici regăsind alte trei subsecţiuni Drept Penal, Drept Privat şi Drept Public; a doua secţiune este denumită „Ştiinţe Economice” şi aici vom regăsi alte subsecţiuni precum Economie generală, Finanţe-Bănci, Administrarea afacerilor, Management şi Marketing; şi în final cea de-a treia secţiune este denumită „Ştiinţe Sociale şi Administrative” aici fiind grupate studiile din domeniul Administraţiei publice şi din domeniul Relaţiilor Internaţionale şi Studiilor Europene.

Studenţii şi masteranzii înregistraţi vor avea oportunitatea de a publica studiile elaborate în CONSTANT-eBook, proceeding editat de “Pro Universitaria” , editură recunoscută CNCSIS.

Vă invităm să urmăriţi în continuare evoluţia conferinţei studenţeşti – Constant!

Cristina EREMIA
ASUNT

 
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD