Secţiuni » Articole » Opinii
OpiniiPovestim cărţiImaginarul dreptului
Condiţii de publicare
 1 comentariu

Un ochi maro


26.03.2012 | JURIDICE.ro, Andrei SĂVESCU
Secţiuni: Opinii
JURIDICE - In Law We Trust
Andrei Săvescu

Andrei Săvescu

Ochiul maro este ca legea sau de ciocolată, pare uneori.

Uneori ochiul maro parcă a fost edictat, seamănă cu o lege. Senin, uniform, rece. Căldura vine din interior și încălzește pleoapa, care bate mai repede, ca să răcorească. Maro stabilește reguli, taie culorile și conturează cu umbre. Daca aveți ochi maro, priviți cu grijă, rece, tare.

Ochiul maro este uneori dulce, cum este ciocolata, alteori inexpresiv, ca să pastreze discreție cu privire la gânduri. Dacă aveți ochi dulci, întrebați pe cineva despre gustul lor, dacă nu vă spune din proprie inițiativă. Dacă zice că sunt de ciocolată, înseamnă că vă iubește. Nu lăcrimați, o să vi se scurgă ciocolata pe obraz, devenind astfel accesibilă.

În tot cazul, e clar ca în spatele ochiului maro sunt nervi, iar nervii duc direct în cap, unde se petrec lucruri imprevizibile, chiar și pentru dumneavoastră.

Ceea ce am spus despre un ochi maro este legal și pe deplin valabil și pentru celălalt.

Av. dr. Andrei SĂVESCU
Coord. JURIDICE.ro

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti