BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
CRAZNIC
Print Friendly, PDF & Email

NCPC. Cum va fi? Judecata in prima instanta – Oradea, 5 aprilie 2012

27.03.2012 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

A doua conferinţă din seria „Noul Cod de Procedură Civilă. Cum va fi?”, organizată de Baroul Bihor şi Curtea de Apel Oradea, intitulată

Judecata în primă instanţă

se va desfăşura în sala Toscana a Hotelului Ramada din Oradea, joi 05.04.2012, ora 15,30.

Partener media: JURIDICE.ro

Iminenta intrare în vigoare a Noului Cod de Procedură Civilă impune pregătirea profesioniştilor dreptului faţă de noutăţile majore aduse de acesta.

În acest context, Baroul Bihor şi Curtea de Apel Oradea au hotărât realizarea unei serii de conferinţe cu denumirea generică: „Noul Cod de procedură civilă. Cum va fi?”

Conferinţa din 05.04.2012 Noul Cod de procedură civilă. Cum va fi? – Judecata în primă instanţă îşi propune să prezinte modificările semnificative  aduse de viitorul Cod de procedură civilă în această materie, urmând ca viitoarele conferinţe, ce vor fi organizate până la data anunţată de intrare în vigoare a codului, 01.06.2012, să detalieze, pe rând,  căile de atac, procedurile speciale din cod şi din legislaţia specială, precum şi executarea silită.

Vor susţine prelegeri doamna avocat, lect. dr. Florina Morozan din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Oradea şi domnul avocat dr. Mircea Ursuţa, Lector INPPA, membru în Comisia de redactare a Proiectului legii de punere în aplicare a Noului Cod de procedură civilă.

Manifestarea este creditată cu un număr de 5 puncte I.N.P.P.A.în cadrul programului de pregătire şi perfecţionare profesională a avocaţilor.

Taxa de participare este de 50 lei, sumă ce urmează a fi virata de cei interesaţi în contul: RO74BUCU597987562511RO01, deschis la ALPHA BANK pe numele Baroului Bihor, Cod fiscal 16071369.

În vederea participării, cei interesaţi vor depune o declaraţie de participare, la care vor ataşa copie de pe ordinul de plata (foaia de vărsământ) prin care au achitat taxa de participare. Depunerea declaraţiei de participare şi a dovezii achitării taxei de 50 lei, sau 30 de lei in cazul avocaţilor stagiari, se poate face prin e-mail, la adresa: baroul.bihor@gmail.com sau se poate depune la secretariatul  Baroului Bihor, între orele 9–15.

Termenul pana la care se pot depune declaraţiile de participare este: 03 aprilie 2012, ora 15.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week