« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

INFO-PICCJ, 26 martie 2012
26.03.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept penal | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Omor calificat. Arestare. PT Mehedinti

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor IACOBESCU VIOREL şi IACOBESCU CĂLINUŢ (aflaţi în stare de reţinere) sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Magistraţii Tribunalului Mehedinţi au admis propunerea procurorilor şi au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele inculpaţilor.

Probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a relevat următoarea situație de fapt:

În noaptea de 22/23.03.2012, în jurul orelor 0230, inculpaţii Iacobescu Viorel şi Iacobescu Călinuţ i-au aplicat lovituri cu pumnii şi cu o bâtă victimei B.G., cauzându-i leziuni în urma cărora aceasta a decedat.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

***

Tentativa la omor deosebit de grav şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Arestare. PT Mehedinti

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor BĂDIŢA MARIAN, ILIESCU GEORGE, BOAGIU VASILE, RUICAN MARIAN, RUICAN IULICĂ ŞI BOAGIU ION (aflaţi în stare de reţinere) sub aspectul  săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor deosebit de grav şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Magistraţii Tribunalului Mehedinţi au admis în parte propunerea procurorilor şi au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele  inculpaţilor Boagiu Vasile, Ruican Marian, Ruican Iulică şi Boagiu Ion, pentru o perioadă de 29 de zile.  Totodată, instanţa a dispus luarea măsurii de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 29 de zile faţă de  inculpaţii Bădiţa Marian şi  Iliescu George.

Probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt:

În seara zilei de 18.03.2012, în jurul orelor 2000, inculpaţii au aplicat, în mod repetat,  părţilor vătămate S.A. şi S.C lovituri cu bâte, pumni şi picioare, în urma cărora acestea au suferit traumatisme cranio–cerebrale şi contuzii multiple.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale.

>> sursa: mpublic.ro

 
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD