TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

PwC Romania a numarat voturile pentru editia 2012 a Premiilor Gopo
27.03.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

PwC România a continuat parteneriatul demarat anul trecut cu Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi a gestionat pentru al doilea an consecutiv procesul de numărare a voturilor pentru premiile Gopo, cele mai prestigioase distincţii ale industriei cinematografice din România.

Echipa de numărare a voturilor a fost compusă din Radu Stoicoviciu, Partener, Liderul Departamentului de Consultanţă de Management şi Tranzacţii, Dan Iancu, Partener, Consultanţă de Management, şi Răzvan Penescu, Senior Manager, Servicii de Evaluare, PwC România.

Înaintea galei de decernare a premiilor, Radu Stoicoviciu şi Dan Iancu au fost singurii români care au cunoscut rezultatele votului la care au participat peste 400 de profesionişti din industria cinematografică din România: producători, regizori, actori, operatori, scenarişti, critici de film, distribuitori, scenografi, compozitori şi jurnalişti din domeniu.

„De câţiva ani, filmul românesc este cel mai bun ambasador al României în străinătate. PwC România este încântată să poată contribui la recompensarea celor mai valoroase contribuţii în acest domeniu prin gestionarea cu maximă acurateţe şi confidenţialitate a procesului de vot”, a declarat Radu Stoicoviciu.

Premiile Gopo sunt organizate de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Babel Communications şi al Centrului Naţional al Cinematografiei.

Despre PwC: Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 169.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate