Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Avocat suspendat din profesie


27 martie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Baroul Galati a dat publicitatii Decizia nr. 47 din 23 martie 2012 privind suspendarea din profesie a avocatului Mihail Boldea incepand cu aceasta data, pana la pronuntarea si ramanerea definitiva a hotararii.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
10 years ago

Cred că s-a cam grăbit Baroul Galaţi. Ce faci dacă este achitat?
Cum rămâne cu prezumţia de nevinovăţie?

Un exemplu:
Decanul Baroului Vaslui Petru Blăniţă a fost suspendat 3 ani de zile din profesie apoi a fost achitat. DNA îl acuzase de fapte grave: corupţie, trafic de influenţă, etc.
S-au dovedit a fi acuzaţii nefondate.
Dar cu suspendarea şi daunele morale cum rămâne?
Cum rămâne cu cei 3 ani de viaţă pierduţi?

Ulterior, Petru Blăniţă a fost reales decan al Baroului.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro