TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BOSTINA SI ASOCIATII isi intareste echipa de avocati din teritoriu
28.03.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Casa de Avocatură „Boştină şi Asociaţii” îşi întăreşte echipa din teritoriu cu un nou avocat la biroul din Galaţi, Ramona Oprea alăturându-se celor peste 130 de avocaţi şi consultanţi.

“Este imperios necesar să reuşim să aducem şi la birourile teritoriale avocaţi de calibru, care să facă faţă cu succes provocărilor pe care ni le propun clienţii noştri din provincie. În plus, activitatea birourilor teritoriale a devenit extrem de importantă pentru strategia de dezvoltare a casei noastre de avocatură, astfel încât vrem să aducem în echipă avocaţi din barourile locale care au abilităţile profesionale necesare  pentru a lucra la proiecte mari ” spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

Ramona Oprea a absolvit facultatea de drept în anul 2008, urmând în paralel şi cursuri de relaţii internaţionale şi studii europene, desăvârşindu-şi pregătirea profesională cu un master în drept civil şi procesual civil şi un master in administrarea afacerilor internaţionale, titluri luate în anul 2009. Este avocat definitiv din anul 2009. De asemenea, Ramona este cadru universitar, co-autor la mai multe manuale universitare de drept.

„Consider că Boştină şi Asociaţii, una din cele mai reputate case de avocatură de business din România, mi-a oferit şansa de a pune în practică cele două domenii pentru care m-am pregătit în studenţie: dreptul şi managementul afacerilor. Sunt sigură că posibilitatea de a activa într-o mare firmă de avocatură, îmi va permite să abordez o diversitate de cauze şi de proiecte complexe” spune Ramona Oprea.

„Vom continua să aducem oameni talentaţi, care pot aduce plus-valoare echipei noastre, pentru a putea creşte şi mai mult calitatea serviciilor avocaţiale oferite de birourile teritoriale, adaptându-ne continuu la nevoile din zonă”, adaugă Doru Boştină.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate