Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

NNDKP a asigurat asistenta juridica in cadrul primei oferte publice secundare incheiate cu succes de O.P.S.P.I.
28.03.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Oferta publică secundară având drept obiect vânzarea de către M.E.C.M.A. prin O.P.S.P.I. a unui număr de 10.995.472 acţiuni, reprezentând 15% din totalul de acţiuni emise de către C.N.T.E.E. Transelectrica a fost încheiată cu succes, prin suprasubscrierea acţiunilor oferite spre vânzare.

Marti, 26 maritie 2012, la ora 17:00, a fost închisă perioada de subscriere în cadrul ofertei publice secundare, acţiunile oferite fiind subscrise în proporţie de aproape 135%. Pe tranşa investitorilor mici (subscrieri mai mici de 500.000 de lei), au fost subscrise 260% din numărul total de acţiuni oferite pe această tranşă, în timp ce pe tranşa investitorilor mari (subscrieri mai mari de 500.000 de lei) proporţia acţiunilor subscrise a fost de 120%.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a acordat asistenţă juridică Sindicatului de intermediere format din Banca Comercială Română S.A., Intercapital Invest SSIF S.A. şi Swiss Capital S.A. pe durata pregătirii şi derulării ofertei ce a durat peste sase luni, începând cu elaborarea raportului de due diligence juridic, redactarea  documentelor necesare pregătirii ofertei publice, incluzând redactarea Prospectului de Ofertă, precum şi cu privire la diferitele probleme juridice complexe identificate pe parcursul derulării ofertei.

Ne bucurăm că am făcut parte din echipa care a contribuit la finalizarea cu succes a primei oferte publice secundare organizate de către M.E.C.M.A. prin O.P.S.P.I. Considerăm că succesul ofertei, care nu poate fi pus la îndoială, se datorează profesionalismului tuturor celor implicaţi, colaborării excelente dintre membrii Sindicatului de intermediere şi subcontractanţii acestuia, precum şi sprijinului acordat pe tot parcursul etapelor aferente ofertei de către O.P.S.P.I. şi Transelectrica”, a declarat Gabriela Cacerea, partenerul NNKDP care a coordonat o echipa pluridisciplinară formată din 20 de avocaţi şi consultanţi.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti