Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Incendiu la Curtea de Apel Pitesti. Pozitia Ministerului Justitiei


29 martie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Ministerul Justitiei a dat publicitatii miercuri, 28 martie 2012, urmatoarele precizari cu privire la situaţia creată la Curtea de Apel Piteşti în urma unui incendiu declanşat pe 27 martie 2012:

„Curtea de Apel Piteşti face parte din obiectivele cuprinse în programul de investiţii finanţat în cadrul Acordului de Împrumut nr. 4811-RO privind Proiectul „Reforma Sistemului Judiciar”, lucrările de construcţie fiind în curs.

În urma intervenţiei rapide a lucrătorilor I.S.U. Argeş, incendiul produs în data de 27 martie nu a afectat construcţia şi nu au provocate decât daune minore, fiind degradaţi cca. 2 mp de astereală, şi o suprafaţă de cca. 3 mp de folie anti-condens montată pe primul strat de astereală, aşa cum a fost constatat în Procesul Verbal de Intervenţie MAI ISU Argeş nr. 304/27.03.2012.

Aşa cum rezultă din înscrierile în jurnalul zilnic al lucrărilor, în data de 27 martie 2012, pe şantier s-a lucrat în program prelungit până la ora 18.30 la montarea asterealei suport pentru învelitoare şi din cercetările nefinalizate rezultă posibilitatea ca sursa incendiului să fie un rest de ţigară aruncat în jgheabul acoperişului plin de frunze şi ace de pin.

Pentru acest eveniment, şeful de şantier ing. Tasala Mircea, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.000 lei prin Procesul Verbal de Constatare şi Sancţionare a Contravenţiilor MAI ISU Argeş seria E nr. 4642/28.03.2012.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică