Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Incendiu la Curtea de Apel Pitesti. Pozitia Ministerului Justitiei
29.03.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justitiei a dat publicitatii miercuri, 28 martie 2012, urmatoarele precizari cu privire la situaţia creată la Curtea de Apel Piteşti în urma unui incendiu declanşat pe 27 martie 2012:

„Curtea de Apel Piteşti face parte din obiectivele cuprinse în programul de investiţii finanţat în cadrul Acordului de Împrumut nr. 4811-RO privind Proiectul „Reforma Sistemului Judiciar”, lucrările de construcţie fiind în curs.

În urma intervenţiei rapide a lucrătorilor I.S.U. Argeş, incendiul produs în data de 27 martie nu a afectat construcţia şi nu au provocate decât daune minore, fiind degradaţi cca. 2 mp de astereală, şi o suprafaţă de cca. 3 mp de folie anti-condens montată pe primul strat de astereală, aşa cum a fost constatat în Procesul Verbal de Intervenţie MAI ISU Argeş nr. 304/27.03.2012.

Aşa cum rezultă din înscrierile în jurnalul zilnic al lucrărilor, în data de 27 martie 2012, pe şantier s-a lucrat în program prelungit până la ora 18.30 la montarea asterealei suport pentru învelitoare şi din cercetările nefinalizate rezultă posibilitatea ca sursa incendiului să fie un rest de ţigară aruncat în jgheabul acoperişului plin de frunze şi ace de pin.

Pentru acest eveniment, şeful de şantier ing. Tasala Mircea, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.000 lei prin Procesul Verbal de Constatare şi Sancţionare a Contravenţiilor MAI ISU Argeş seria E nr. 4642/28.03.2012.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti