Content video
CorporatePlatinum members

ELSA Bucuresti sarbatoreste 20 de ani de la infiintare – 5 aprilie 2012. UPDATE: VIDEO


11.04.2012 | JURIDICE.ro, Raluca BALINT
Secţiuni: Content, VIDEO
JURIDICE - In Law We Trust

The European Law Students’ Association-ELSA Bucuresti organizeaza joi, 5 aprilie 2012, incepand cu ora 19:00 la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana”, Gala ELSA Bucuresti XX.

Partener media: JURIDICE.ro

Gala ELSA Bucuresti XX este un eveniment ce isi propune sa celebreze alaturi de partenerii si colaboratorii asociatiei debutul principalelor proiecte precum si evolutia  acestora in cei 20 de ani de prezenta in societatea civila. Aniversarea reprezinta o buna ocazie pentru membrii activi pentru a-i cunoaste pe seniorii care au consolidat de-a lungul timpului actuala pozitie a ELSA Bucuresti, dar si pentru presa, ONG-uri ori institutii publice pentru a intelege intregul mecanism al unei organizatii a studentilor in drept.

Printre invitati se numara membri ai corpului profesoral al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, reprezentanti ai societatilor de avocatura partenere cu sustinerea carora ELSA Bucuresti a realizat proiecte de succes, precum PopPepa, CMS Cameron McKenna, Kinstellar, Reff&Asociatii, NNDKP, Bulboaca si Asociatii, Clifford Chance Badea, BCR, Budusan, Baldea si Asociatii, Piperea si Asociatii, Musat si Asociatii etc, colaboratori din institutiile publice, dintre care mentionam: Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania, Institutul National de Magistratura.

„Inovatie” va fi cuvantul- cheie in jurul caruia se va construi intregul concept al Galei, aceasta fiind esenta a tot ceea ce s-a intamplat in primii 20 de ani de existenta ai ELSA Bucuresti, pornind de la fiecare idee care s-a concretizat intr-un proiect ce a devenit de traditie. In acest sens, prima parte a Galei ELSA Bucuresti XX  este dedicata prezentarii proiectelor de succes, precum si premierii coordonatorilor acestora, actualmente seniori. A doua parte ii va avea in prim plan pe Conf. dr. Flavius- Antoniu Baias, Decan al Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, pe avocat Dan Barna, consultant Fonduri Structurale si senior ELSA Bucuresti, dar si pe avocat Bogdan Bibicu, partener Kinstellar, profesionisti ai mediului juridic, ce vor prezenta audientei importanta voluntariatului intr-un domeniu in continua schimbare.

ELSA (The European Law Students` Association) a fost infiintata in 1981 de studenti la drept din Austria, Germania, Polonia şi Ungaria, fiind cea mai mare organizatie internationala a studentilor la drept si a tinerilor juristi. In prezent, ELSA exista in 43 de tari europene, in cadrul a 300 de universitati, reunind peste 30.000 de membri.

ELSA Romania este singura asociatie a studentilor la drept care activeaza la nivel national, reunind aproximativ 700 de membri din Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara.

Grupul local ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Practica Juridica) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, scoli de vara, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are un singur scop-sprijinirea tinerilor in dezvoltarea profesionala si non-formala.

Raluca BALINT
Director Public Relations ELSA Bucuresti

UPDATE. VIDEO

Deschiderea evenimentului

Iulian Berbece

Mircea Moraru, Valentina Pavel

Iulia Vass

Tudor Maxim

Ana-Maria Chira

Călina Mircea

Claudiu Buglea

Bogdan Bibicu

Dan Barna

Silvia (Martiș) Tăbușcă

Interviuri seniori

Moment Artistic – Aurelian Temișan si The Funk Society Band

Închiderea evenimentuluiu – Raluca Balint

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti