Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Precizari ale MJ ref. extinderea Palatului de Justitie Oradea
30.03.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 29 martie 2012, in urma aparitiei unor articole în presa locală din judeţul Bihor referitoare la atribuirea contractului de lucrări de reabilitare şi extindere a Palatului de Justiţie Oradea, Ministerul Justiţiei face următoarele precizări:

Contractul de lucrări nu a fost atribuit, licitaţia fiind în curs de derulare la nivelul Ministerului Justiţiei, anunţul prin care se solicită firmelor interesate depunerea de oferte fiind publicat pe site-urile Băncii Mondiale şi Ministerului Justiţiei în data de 20 martie 2012, iar termenul limită este 09 mai 2012. Procedura de achiziţie este derulată prin intermediul Departamentului specializat din cadrul M.J. care coordonează implementarea Proiectului „Reforma Sistemului Judiciar”, procedura fiind monitorizată şi de specialiştii Băncii Mondiale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate