Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Lidia Barac s-a intalnit cu directorul Agentiei UE pentru Drepturi Fundamentale


30 martie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Secretarul de stat, Lidia Barac, a avut joi, 29 martie 2012, o întâlnire cu directorul Agenţiei UE pentru Drepturi Fundamentale, Morten Kjaerum, potrivit unui comunicat al MJ.

Agenda discuţiilor a vizat în principal accesul la Justiţie în contextul crizei economice actuale şi protecţia victimelor.

În acest context, secretarul de stat, Lidia Barac, a evidenţiat eforturile depuse de România în ultimii ani pentru a asigura şi a facilita accesul la Justiţie în perioada crizei economice şi a apreciat rolul important al Agenţiei UE pentru Drepturi Fundamentale, în viitor, în ceea ce priveşte protecţia victimelor.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică