Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Prim-procuror si prim-procuror adjunct revocati din functii de conducere

30.03.2012 | JURIDICE.ro

În şedinţa de joi, 29 martie 2012, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat Raportul de control al Inspecţiei Judiciare efectuat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti şi a dispus, cu unanimitate de voturi, revocarea din funcţia de prim–procuror a domnului procuror BETELIE Mihai şi a doamnei procuror NISTORICĂ Iulia din funcţia de prim-procuror adjunct ca urmare a disfuncţiilor constatate de către inspectorii judiciari la nivelul managementului unităţii de parchet.

De asemenea, Secţia pentru procurori a CSM a hotărât, cu unanimitate de voturi, respingerea solicitării, formulate de domnul procuror Betelie Mihai, de revocare a Hotărârilor  Secţiei pentru procurori a CSM nr. 9 şi 10 din data de 18.01.2012 şi a Hotărârii Secţiei pentru procurori nr. 12 din  19.01.2012, prin care s-au încuviinţat efectuarea percheziţiei, reţinerea şi arestarea preventivă a acestuia.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership