Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Prim-procuror si prim-procuror adjunct revocati din functii de conducere

30.03.2012 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În şedinţa de joi, 29 martie 2012, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat Raportul de control al Inspecţiei Judiciare efectuat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti şi a dispus, cu unanimitate de voturi, revocarea din funcţia de prim–procuror a domnului procuror BETELIE Mihai şi a doamnei procuror NISTORICĂ Iulia din funcţia de prim-procuror adjunct ca urmare a disfuncţiilor constatate de către inspectorii judiciari la nivelul managementului unităţii de parchet.

De asemenea, Secţia pentru procurori a CSM a hotărât, cu unanimitate de voturi, respingerea solicitării, formulate de domnul procuror Betelie Mihai, de revocare a Hotărârilor  Secţiei pentru procurori a CSM nr. 9 şi 10 din data de 18.01.2012 şi a Hotărârii Secţiei pentru procurori nr. 12 din  19.01.2012, prin care s-au încuviinţat efectuarea percheziţiei, reţinerea şi arestarea preventivă a acestuia.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate