Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN de partea Ringier in achizitia pachetului majoritar al eJobs Group
02.04.2012 | JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat grupul Ringier în procesul preluării unei participaţii majoritare în eJobs Group SA, societatea care gestionează site-ul de recrutare online www.ejobs.ro.

Echipa NNDKP, coordonată de Gabriela Cacerea, unul din partenerii practicii de M&A, a asistat Ringier pe parcursul întregului proces, începând cu etapa de due diligence şi continuând cu structurarea tranzacţiei şi redactarea şi negocierea contractelor aferente. Tranzacţia a presupus atât preluarea unei participaţii majoritare, cât şi stabilirea cadrului de cooperare între acţionari după achiziţie.

Ringier AG (asociatul unic al Ringier (Nederland) BV, societatea care a devenit acţionar majoritar în eJobs Group) este cea mai mare companie de media din Elveţia având numeroase operaţiuni la nivel internaţional şi o prezenţă importantă în România prin Ringier România. Ringier România este în prezent una dintre cele mai mari companii de publishing din ţară, deţinând peste 16 produse tipărite şi online.

www.ejobs.ro este, conform Sati.ro, primul serviciu de recrutare online din Româna şi Europa de Sud Est, cu peste 60% cotă de piaţă şi cu peste 2.300.000 de CV-uri active în baza de date. Cu sute de joburi noi publicate zilnic, www.ejobs.ro atrage lunar aproximativ 1.600.000 de vizitatori unici, cu peste 30.000.000 pagini vizionate/lună.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.