Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Mediafax Talks about Competition – Bucuresti, 4 aprilie 2012
03.04.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Mediafax va organiza, în parteneriat cu Consiliul Concurenţei şi cu sprijinul AHK Rumanien, conferinţa cu titlul: “Mediafax Talks about Competition”, care va avea loc miercuri, 04 aprilie 2012, începând cu ora 09.30, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum.

Teme precum: Rolul concurenţei pentru asigurarea unui mediu economic competitiv în România, impactul acesteia asupra dezvoltării economice şi asupra bunăstării consumatorului, priorităţile şi investigaţiile Consiliului Concurenţei şi rapoartele finalizate, reprezintă o parte dintre temele care vor fi abordate în cadrul conferinţei Mediafax Talks about Competition.

Discuţiile vor fi interactive şi vor răspunde la întrebări precum: Creşterea preţurilor alimentelor şi combustibililor şi impactul acestora asupra inflaţiei? Rolul consultantului pentru o înţelegere şi aplicare cât mai bună a normelor concurenţei Concurenţa în sectoare cheie ale economiei; Ce trebuie să ştie mediul de afaceri pentru o cât mai bună şi competitivă desfăşurare a activităţilor.

Printre speakerii evenimentului se numără:
Bogdan CHIRIŢOIU – Preşedinte, Consiliul Concurenţei
Valentin MIRCEA – Vicepreşedinte, Consiliul Concurenţei
Lucian CROITORU– Consilier, Banca Naţionala a României (tbc)
Constantin CERBULESCU – Preşedinte, ANPC
Ştefan BOTEZATU – Partener, Kinstellar
Ionuţ DUMITRU – Economist Şef, Raiffeisen Bank/ Preşedinte, Consiliul Fiscal
Radu MERICĂ – Preşedinte Camera de Comerţ şi Industrie Româno Germană
Liviu VOINEA – Conf. Univ., Preşedinte Voinea Business Development
Sorin IONIŢĂ – Director, Societatea Academică Română

Mai multe detalii şi agenda evenimentului sunt disponibile pe website-ul www.mediafaxtalks.ro.

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro) şi prin evenimentele Romania Financial Forum, Romania Retail Forum şi Romania Construct Forum, oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri.

Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Persoană de contact:
RALUCA VOIVOZEANU
Conference  Manager
Str. Aurel Vlaicu nr. 62-66 ׀ Sector 2 ׀ Bucureşti
Telefon: 031 82.56.424
Mobil: 0744 584 661
Fax: 031 82.56112
raluca.voivozeanu@m.ro
www.mediafaxtalks.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.