Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Protocol de colaborare PICCJ – Elsa Bucuresti

04.04.2012 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Marti, 3 aprilie 2012, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a încheiat un protocol de colaborare cu Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept – ELSA Bucureşti, document ce a fost semnat de doamna Laura Codruţa Kövesi, procuror general al României şi de domnul Iulian Berbece – preşedintele asociaţiei, potrivit unui comunicat al PICCJ.

ELSA Bucureşti este cea mai mare organizaţie a studenţilor de drept şi a tinerilor jurişti din lume, având legături cu organismele internaţionale unde participă activ. Organizaţia este structurată pe trei nivele – internaţional, naţional şi local şi contribuie la formarea profesională a studenţilor şi a tinerilor avocaţi. Fie că implică stagiu de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau competiţii de procese simulate, ea are ca scop dezvoltarea profesională şi culturală a tinerilor din mediul juridic.

Protocolul are ca obiectiv să contribuie la educaţia juridică a studenţilor la drept, prin organizarea unor stagii de practică în cadrul Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de două sau trei ori pe parcursul unui an universitar.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate