Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Protocol de colaborare PICCJ – Elsa Bucuresti

04.04.2012 | JURIDICE.ro

Marti, 3 aprilie 2012, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a încheiat un protocol de colaborare cu Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept – ELSA Bucureşti, document ce a fost semnat de doamna Laura Codruţa Kövesi, procuror general al României şi de domnul Iulian Berbece – preşedintele asociaţiei, potrivit unui comunicat al PICCJ.

ELSA Bucureşti este cea mai mare organizaţie a studenţilor de drept şi a tinerilor jurişti din lume, având legături cu organismele internaţionale unde participă activ. Organizaţia este structurată pe trei nivele – internaţional, naţional şi local şi contribuie la formarea profesională a studenţilor şi a tinerilor avocaţi. Fie că implică stagiu de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau competiţii de procese simulate, ea are ca scop dezvoltarea profesională şi culturală a tinerilor din mediul juridic.

Protocolul are ca obiectiv să contribuie la educaţia juridică a studenţilor la drept, prin organizarea unor stagii de practică în cadrul Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de două sau trei ori pe parcursul unui an universitar.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership