Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INFO-PICCJ, 3 aprilie 2012


03.04.2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Tentativa la omor. Arestare. PT Mehedinti

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului MERLOIU ION sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Magistraţii Tribunalului Mehedinţi au admis propunerea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele inculpatului.

Din probatoriul administrat  în cauză, până la acest moment al urmăririi penale,  a rezultat următoarea situaţie de fapt :

La data de 29.03.2012, în jurul orelor 2100, pe fondul consumului de alcool şi în urma unei altercaţii verbale, inculpatul Merloiu Ion i-a aplicat părţii vătămate S.E. o lovitură cu cuţitul.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

***

Omor calificat. Arestare. PT Suceava

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului DAN BOGDAN CRISTIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Magistraţii Tribunalului Suceava au admis propunerea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pe numele inculpatului.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat următoarea situaţie de fapt:

La data de 26.03.2012, inculpatul Dan Bogdan Cristian a exercitat acte de violenţă asupra părţii vătămate T.M. (mama sa), care au condus la decesul acesteia.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

***

Delapidare cu consecinţe deosebit de grave. Arestare. PJ sector 6

În continuarea cercetărilor în cauza aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatei TĂNASE RAMONA sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare cu consecinţe deosebit de grave, precum şi a inculpatului IOVAN ALEXANDRU sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la delapidare cu consecinţe deosebit de grave.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au admis în parte cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatei Tănase Ramona pentru o perioadă de 29 de zile, iar faţă de Iovan Alexandru au dispus luarea măsurii obligării de a nu părăsi localitatea.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au declarat recurs împotriva hotărârii instanţei în ceea ce priveşte măsura dispusă faţă de inculpatul Iovan Alexandru.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut faptul că, în perioada aprilie – decembrie 2011, învinuita TĂNASE RAMONA, în calitate de angajat al unei societăţi comerciale, a delapidat importante sume de bani din conturile bancare ale  firmei angajatoare, fonduri provenite din prestarea de servicii de consultanţă de către această societate în favoarea unor diverşi beneficiari.

Reamintim că, în cursul zilei de 02.04.2012, sub coordonarea procurorilor  Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au fost efectuate, în baza unor autorizaţii de percheziţie emise de Judecătoria sectorului 6, percheziţii în mai multe locaţii. În urma acestora, au fost identificate şi ridicate mai multe înscrisuri, carduri bancare şi ştampile ale unor societăţi comerciale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

***

Viol si incest. Arestare. PT Timis

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, la data de 28.03.2012, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul RUS IACOB sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest. Totodată, procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile.

Magistraţii Tribunalului Timiş au admis propunerea formulată de procurori şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului..

Din probele administrate până în acest moment al urmăririi penale a rezultat următoarea situaţie de fapt:

În cursul lunii septembrie 2011, prin constrângere, ameninţare şi profitând de imposibilitatea părţii vătămate (fiica sa minoră) de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, inculpatul a întreţinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu aceasta.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

>> sursa: mpublic.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro