Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Hotararea Consiliului Baroului Bucuresti privind comunicarea
05.04.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Bucuresti a publicat pe site Hotararea nr. 6 din data de 13 martie 2012 privind comunicarea.

HOTARARE

Avand in vedere criza economica se impune realizarea, de catre Baroul Bucuresti, a unei  economii in sistemul financiar-contabil.

In virtutea dipozitiilor art.73 alin.3 din Statutul profesiei de avocat, completat si modificat,

CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI

HOTARASTE:

Art. 1 – Comunicarea solutiilor la cererile de primire in profesie cu scutire de examen, se va realiza prin afisarea pe site-ul baroului.

Art. 2 – Comunicarea raspunsurilor la cererile depuse de avocati se va realiza prin orice mijloc de proba, fax, e-mail, nota telefonica, asa cum prevede Codul de procedura civila in raporturile dintre instanta si avocati.

Art. 3 – Comunicarea solutiilor la sesizarile / petitiile depuse de terti, unde solutia trebuie data prin hotararea unui organ colegial, se va realiza prin afisare, pe site.

La depunerea cererii, petentul va primi de la Serviciul Registratura un tipizat, in care va fi precizat numarul de inregistrare si faptul ca solutia va fi comunicata prin afisare pe site.

Art. 4 – Prezenta hotarare se va aduce la cunostinta publica prin afisare la sediu si prin publicare pe site-ul baroului.

Art.  5. Compartimentele: Secretariat-Cancelarie si Dezvoltare Resurse Umane vor aduce la indeplinire dispozitiile prezentei hotarari.

DECAN,

Av. Ion ILIE-IORDACHESCU

Nr. 6/13.03.2012


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.