Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Hotararea Consiliului Baroului Bucuresti privind comunicarea
05.04.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Bucuresti a publicat pe site Hotararea nr. 6 din data de 13 martie 2012 privind comunicarea.

HOTARARE

Avand in vedere criza economica se impune realizarea, de catre Baroul Bucuresti, a unei  economii in sistemul financiar-contabil.

In virtutea dipozitiilor art.73 alin.3 din Statutul profesiei de avocat, completat si modificat,

CONSILIUL BAROULUI BUCURESTI

HOTARASTE:

Art. 1 – Comunicarea solutiilor la cererile de primire in profesie cu scutire de examen, se va realiza prin afisarea pe site-ul baroului.

Art. 2 – Comunicarea raspunsurilor la cererile depuse de avocati se va realiza prin orice mijloc de proba, fax, e-mail, nota telefonica, asa cum prevede Codul de procedura civila in raporturile dintre instanta si avocati.

Art. 3 – Comunicarea solutiilor la sesizarile / petitiile depuse de terti, unde solutia trebuie data prin hotararea unui organ colegial, se va realiza prin afisare, pe site.

La depunerea cererii, petentul va primi de la Serviciul Registratura un tipizat, in care va fi precizat numarul de inregistrare si faptul ca solutia va fi comunicata prin afisare pe site.

Art. 4 – Prezenta hotarare se va aduce la cunostinta publica prin afisare la sediu si prin publicare pe site-ul baroului.

Art.  5. Compartimentele: Secretariat-Cancelarie si Dezvoltare Resurse Umane vor aduce la indeplinire dispozitiile prezentei hotarari.

DECAN,

Av. Ion ILIE-IORDACHESCU

Nr. 6/13.03.2012

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti