Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 
Print Friendly, PDF & Email

Regulamentul privind desfasurarea alegerilor pentru conducerea CAFR
05.04.2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 223 din data de 3 aprilie 2012 a fost publicata Hotararea Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali nr.  9/2012 privind aprobarea Regulamentului pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, Comisia de auditori statutari si Comisia de apel.

Camera Consultantilor Fiscali organizeaza alegeri pentru membrii Consiliului superior al Camerei, Comisiei de auditori statutari si Comisiei de apel.

Regulamentul cuprinde dispozitii privind prezentarea, depunerea si verificarea candidaturilor, analizarea contestatiilor, procesul electoral si stabilirea rezultatelor alegerilor.

Consiliul superior al Camerei este format din consultanti fiscali cu buna reputatie profesionala, care si-au indeplinit obligatiile stabilite prin reglementarile Camerei si au participat anual la programul de formare profesionala continua. Consiliul superior al Camerei este format din 15 membri.

Comisia de auditori statutari este formata din 3 persoane alese dintre membrii Camerei, care au si calitatea de auditor si nu detin o functie in cadrul Camerei sau in cadrul altor organizatii profesionale. Pentru Comisia de auditori statutari se aleg si 2 membri supleanti.

Comisia de apel este formata din 5 membri: 3 consultanti fiscali membri ai Camerei, care nu fac parte din alte organe de conducere ale Camerei, si 2 reprezentanti nominalizati de Ministerul Finantelor Publice, din care un reprezentat cu pregatire juridica. Pentru Comisia de apel se aleg si 2 membri supleanti

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate