Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PCA Iasi. Mandat european de arestare


5 aprilie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, semnat de Procuror General, Iulian Ispir, la data de 4 aprilie 2012, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au identificat si retinut pe numita San Petronela Luisa, cetatean roman, persoană faţă de care Judecatoria din Munchen – Germania a emis un mandat european de arestare.

Din actele transmise de autorităţile judiciare germane rezultă că numita San Petronela Luisa este cercetata de autorităţile judiciare germane pentru comiterea unei infractiuni de furt calificat, constand in sustragerea in cursul lunii august a anului trecut , impreuna cu alte doua persoane, a unor produse cosmetice dintr-un magazin de specialitate, bunurile fiind evaluate la suma de 876 euro.

Persoana retinuta a fost prezentata Curtii de Apel Iasi, cu propunere de arestare provizorie pentru 29 de zile, in vederea punerii in executare a mandatului european de arestare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică