Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Prim-procuror revocat din functie

06.04.2012 | JURIDICE.ro

În şedinţa din data de 5 aprilie 2012, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunea disciplinară formulată de Comisia de disciplină pentru procurori şi a aplicat domnului procuror Ciobanu Ghenadie din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău sancţiunea disciplinară constând în avertisment, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. a) teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare, potrivit unui comunicat al CSM.

Urmare a aplicării sancţiunii disciplinare, Secţia pentru procurori a CSM a hotărât revocarea domnului Ciobanu Ghenadie din funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, începând cu această dată, conform art. 51 alin. 7 raportat la art. 51 alin. 2 lit. c din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership