TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Prim-procuror revocat din functie
06.04.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În şedinţa din data de 5 aprilie 2012, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunea disciplinară formulată de Comisia de disciplină pentru procurori şi a aplicat domnului procuror Ciobanu Ghenadie din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău sancţiunea disciplinară constând în avertisment, pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzută de art. 99 lit. a) teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare, potrivit unui comunicat al CSM.

Urmare a aplicării sancţiunii disciplinare, Secţia pentru procurori a CSM a hotărât revocarea domnului Ciobanu Ghenadie din funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, începând cu această dată, conform art. 51 alin. 7 raportat la art. 51 alin. 2 lit. c din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate