Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

“Noul Cod de procedură civilă. Cum va fi? Judecata în primă instanţă”, Oradea 5 aprilie 2012. Cum a fost
09.04.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 5 aprilie 2012, în sala Toscana a Hotelului Ramada din Oradea a avut loc a doua conferinta din seria Noul Cod de Procedură Civilă. Cum va fi?”, organizată de Baroul Bihor şi Curtea de Apel Oradea, intitulată Judecata în primă instanţă.

După cum era de aşteptat după reacţia provocată de prima conferinţă, cea de acum s-a bucurat de acelaşi mare interes, fiind prezenţi peste două sute de participanţi, majoritatea avocaţi, dar şi mulţi judecători ai instanţelor din raza Curţii de Apel Oradea, consilieri juridici şi alte persoane interesate.

În prima parte a conferinţei, doamna avocat lect. dr. Florina Morozan din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Oradea a prezentat noutăţle cu privire la principiile procesului civil, acţiunea civilă, participanţii la procesul civil, regimul nulităţii actelor de procedură şi sistemul probator.

După o binemeritată pauză, domnul av dr. Mircea Ursuţa, Lector INPPA, membru în Comisia de redactare a Proiectului legii de punere în aplicare a Noului Cod de procedură civilă a expus modificările esenţiale cu privire la competenţă, citare, etapa scrisă, cercetarea procesului în camera de consiliu, judecata în fond, hotărârea judecătorească, executarea provizorie şi cheltuielile de judecată, ambele părţi ale conferinţei fiind incheiate cu o serie de întrebări – răspunsuri.

Baroul Bihor mulţumeşte din nou partenerilor JURIDICE.ro şi Universul Juridic pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate