Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

bpv GRIGORESCU STEFANICA anunta promovarea a 4 avocati
10.04.2012 | Andrei RIGU

JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocați bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ anunță promovarea a 4 avocați din echipă: Cristina Mihai, Cristina Randjak, Ioan Roman și Raluca Marcu.

CRISTINA MIHAI

Cristina Mihai a fost promovată în funcţia de Managing Associate în cadrul societății de avocați bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ, din echipa căreia face parte de peste 6 ani. Anterior numirii în această poziție, Cristina Mihai deținea funcția de Senior Associate. Înainte de a se alătura echipei bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ, Cristina Mihai și-a desfășurat activitatea profesională în cadrul departamentelor juridice din două companii de consultanță multidisciplinară de top.

Principalele domenii de expertiză ale Cristinei Mihai sunt dreptul concurenței, dreptul comercial, dreptul bancar și financiar, dreptul construcțiilor şi al proiectelor industriale, domenii în care Cristina Mihai a dobândit o vastă experiență, acordând asistență și consultanță juridică într-o sferă largă de tranzacții cu implicații la nivel local și internațional, pentru clienţi importanți, în mare parte lideri în domeniile în care activează. Cristina Mihai este autorul mai multor articole apărute în publicații naționale sau internaționale de specialitate și a fost speaker în cadrul mai multor evenimente. De asemenea, Cristina Mihai participă activ în cadrul comitetului de dreptul concurenței și ajutor de stat al AmCham Romania, în acest context contribuind și la formularea de propuneri de modificare a legislației în domeniul concurenței.

Cristina Mihai este membru al Baroului București, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și deține o diplomă de Master în Dreptul Internațional și European al Afacerilor eliberată de Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne. Cristina profesează în limbile română, engleză şi franceza.

CRISTINA RANDJAK

A fost promovată în funcţia de Managing Associate în cadrul societăţii de avocaţi bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ. Anterior, Cristina a fost Senior Associate în cadrul aceleiaşi societăţi. Cristina este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006 şi oferă consultanţă în probleme de dreptul muncii, drept fiscal, achiziţii publice, drept european şi dreptul proprietăţii intelectuale. Anterior colaborării cu bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ, Cristina Randjak a fost consilier juridic în cadrul unei mari companii farmaceutice din România.

Cristina Randjak are experienţă de peste 6 ani în domeniul dreptului muncii şi al dreptului fiscal, oferind consultanţă în privinţa oricăror aspecte referitoare la relaţiile individuale sau colective de muncă, transfer de business şi externalizare, reglementări cu privire la securitatea şi sănătatea muncii, aspecte de dreptul muncii şi drept fiscal în contextul reorganizărilor precum şi al tranzacţiilor la nivel societar, aplicate pentru o arie largă de industrii, inclusiv cea a energiei, retail-ului, automotive, IT&C, servicii medicale şi farmaceutice. De asemenea, Cristina este autor şi speaker în publicaţii şi evenimente naţionale si internaţionale pentru subiecte foarte diverse ce privesc dreptul muncii, dreptul fiscal şi achiziţiile publice.

Începând cu 2010, Cristina este activ implicată în propunerile şi negocierile modificărilor aduse legislaţiei muncii, în mod special pentru Codul Muncii şi pentru Legea dialogului social. Cristina participă activ în cadrul comitetelor Labor Market & Education, Taxation şi Public Procurement, PPP and Infrastructure ale Amcham Bratislava – Brussels – Bucharest – Budapest – Prague – Vienna www.bpv-legal.com România. Cristina profesează în limbile română şi engleză.

RALUCA MARCU

A fost promovată în funcţia de Senior Associate în cadrul departamentului de litigii al societăţii de avocaţi bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ. Raluca face parte din echipa bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ începând cu anul 2006. Raluca are o bogată experienţă în litigiile de drept fiscal şi contencios administrativ, achiziţii publice şi drept civil, asistând cu succes companii locale și internaționale atât în fața instanţelor judecătoreşti, cât şi în arbitraje. Anterior, Raluca a activat în cadrul departamentului de consultanţă al firmei, unde a acumulat experienţă în materie de tranzacţii comerciale şi a fost implicată în proiecte importante de fuziuni şi achiziţii şi drept societar. Experienţa si realizările în materie de litigii şi consultanţă o recomandă ca un excelent profesionist, ce oferă servicii şi soluții complete şi eficiente pentru toate problemele de natură juridică.

Raluca a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 2006 şi a devenit membră a Baroului Bucureşti în anul 2007. Raluca oferă consultanţă juridică în limbile română şi engleză.

IOAN ROMAN

A fost promovat Senior Associate în cadrul departamentului de litigii al bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ. Ioan este specializat în litigii între profesionişti, recuperări creanţe, arbitraj comercial, dispute civile, precum şi procedura de punere în executare a hotărârilor judecătoreşti. Ioan asistă cu succes în mod curent clienţii societăţii în toate fazele de negocieri civile şi între profesionişti premergătoare demersurilor din faţa instanţei. Serviciile de asistenţă juridică în care este implicat conferă avantajul unei abordări practice, axată pe identificarea unor soluţii pe termen mediu şi lung integrate în business-ul clientului. Ioan deţine o bogată experienţă în disputele de drept administrativ şi drept bancar, reprezentând cu succes jucători importanţi din piaţa energiei, a telecomunicaţiilor şi sectorului bancar. De-a lungul practicii sale a reprezentat companii internaţionale în litigii de dreptul muncii şi a acordat asistenţă juridică în elaborarea politicilor de restructurare la nivel de grup. Rezultatele favorabile obţinute de Ioan în faţa instanţelor superioare demonstrează deosebitele sale competenţe în sectorul litigiilor.

Înainte de a se alătura echipei bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ, Ioan a activat în cadrul altor două societăţi de avocați cu o practică internă şi internaţională, şi a fost implicat totodată într-o serie de proiecte şi iniţiative guvernamentale şi private cu profil juridic. Ioan a absolvit Facultatea de Drept a Universității Bucureşti, devenind membru în Baroul Bucureşti. Ioan oferă consultanță juridică in limbile română, engleză şi italiană.

***

bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ
este o societate românească de avocaţi creată prin fuziunea societăţilor bpv GRIGORESCU şi Ştefănică & Florea ce a avut loc în martie 2011. Societatea oferă servicii de consultanţă juridică şi reprezentare în domeniile de dreptul concurenţei, drept bancar şi financiar, drept societar şi comercial, litigii şi arbitraj, dreptul muncii şi pensii, energie, mediu şi autorizaţii, drept european, fuziuni şi achiziţii, achiziţii publice şi concesiuni, drept imobiliar şi al construcţiilor, drept fiscal. bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ este membru fondator al bpv LEGAL, o alianţă de societăţi independente de avocatură în domeniul comercial, reprezentată în Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Praga şi Viena, care oferă servicii de consultanţă juridică multijurisdicţională în Centrul şi Estul Europei.

Secţiuni: Content | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO