Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

LiderJust. Start pentru stagiile de practica
10.04.2012 | JURIDICE.ro

Duminica, 8 aprilie 2012, a avut loc prima intalnire a membrilor Asociatiei LiderJust cu studentii selectati pentru cea de-a doua etapa a Programului „Busola in cariera„.
In aceasta etapa au fost selectati un numar de 29 de studenti din toate centrele universitare din tara, care sunt interesati de dezvoltarea personala si care vor sa aprofundeze cunostintele juridice, sa-si dezvolte abilitatile profesionale, sa descopere secretele diferitelor profesii juridice si sa cunoasca experti din domeniu.

 

La intalnirea din data de 08 aprilie studentii au beneficiat si de un training sustinut de Emilian Meiu avand ca tema comunicarea si lucrul in echipa.

Data de inceput a stagiilor de practica este 9 aprilie 2012. Intervalul in care studentii vor face practica va fi de doua luni.

***

Busolă în Carieră este un program de orientare în carieră pentru studenţii la drept. Proiectul este implementat de Asociaţia LiderJust în parteneriat cu Centrul American Cultural, beneficiind şi de finanţare din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Proiectul Busolă în Carieră se remarcă prin abordarea diferită a modului de desfăşurare a conferinţelor şi internshipurilor, datorată experienței non-formale acumulate de organizatori, precum și contribuțiilor pe care le vor aduce specialiștii şi figurile publice implicate în proiect. Acesta va contribui la o specializare mult mai adaptată nevoilor studenților la drept și va deschide drumul pentru o nouă abordare în ceea ce privește orientarea profesională a acestora, contribuind astfel la reformarea și îmbunătățirea sistemului de justiție din România. Acesta este un program complex, având trei componente principale: conferinţestagii de formare profesională (internship) şi mentorat pentru studenţii la drept.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.