Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Energie
CărţiProfesionişti
BOTEZATU ESTRADE PARTNERS
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

BOSTINA SI ASOCIATII isi intareste echipa de avocati in ariile de practica litigii si energie, petrol si gaze
10.04.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Avocatură „Boştină şi Asociaţii” şi-a întărit recent echipa de avocaţi specializaţi în ariile de practică „litigii şi executări silite” şi „energie, petrol şi gaze”, Raluca Donţu şi, rescpectiv, Adrian Uscov alăturându-se celor peste 130 de avocaţi şi consultanţi.

„Primele trei luni ale lui 2012 ne anunţă un an extrem de dinamic şi plin de proiecte care necesită avocaţi cu experienţă dovedită în cadrul unor echipe mari, determinându-ne să fim extrem de selectivi în alegerea noilor avocaţi şi să-i alegem doar pe cei care se potrivesc perfect cu planurile noastre de viitor. Sunt sigur că atât Adrian, cât şi Raluca vor face faţă cu succes provocărilor”, spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

Raluca Donţu a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2007. A urmat cursurile Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene şi a absolvit cursurile Institutului Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Avocaţilor, obţinând titlul de avocat definitiv în anul 2011. Este membră a Baroului Bucureşti. Aria ei de expertiză se circumscrie litigiilor, arbitrajului internaţional şi domeniului fuziunilor şi achiziţiilor. Raluca vorbeşte fluent engleza şi franceza.

„Am fost întotdeauna o fire ambiţioasă, dorind să dovedesc că mă pot depăşi pe mine. Cred că Boştină şi Asociaţii reprezintă o nouă şansă pentru mine să excelez în profesia pe care mi-am ales-o, consultanţa juridică de business”, spune Raluca Donţu.

Înainte de a se alătura echipei de la „Boştină şi Asociaţii”, Raluca a fost Avocat Colaborator în cadrul casei de avocatură „Muşat şi Asociaţii”.

Adrian Uscov a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Constanţa, în anul 2006, devenind avocat definitiv în anul 2006 şi este membru al Baroului Bucureşti. De-a lungul anilor, a publicat mai multe articole de specialitate în Martindale Hubbell – Law Digest, precum şi în reviste de drept din România. Ariile de expertiză ale lui Adrian Uscov acoperă zonele de energie, petrol şi gaze, real estate, corporate, fuziuni şi achiziţii, precum şi zona de penal economic. Adrian vorbeşte fluent engleza şi italiana.

„Mă alătur echipei de la Boştină şi Asociaţii cu speranţa de a-mi conduce cariera profesională la un nou nivel, fiind sigur că proiectele în care voi fi implicat îmi vor aduce satisfacţii profesionale pe măsura ambiţiilor mele”, spune Adrian Uscov.

Înainte de a se alătura echipei Boştină şi Asociaţii, Adrian Uscov a fost Avocat Colaborator în cadrul caselor de avocatură „Năstruţ, Şerban, Enache, Cioclei şi Asociaţii”, „Mateuţ, Buduşan şi Asociaţii” şi SALANS.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.