Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

O noua casa de avocatura Top Professional: RAZVAN DINCA & ASOCIATII
23.04.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În luna aprilie s-a constituit societatea de avocatură RĂZVAN DINCĂ  & ASOCIAȚII. Noua societate, specializată în proprietate intelectuala, arbitraj internațional, dreptul concurenței și contracte, a fost creată în jurul unui grup de tineri avocați, deja recunoscuți pe piață pentru calitatea serviciilor lor.

Răzvan Dincă, Managing Partner, are peste 12 ani de experiență în domeniul avocaturii de afaceri, perioadă în care a devenit unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști de pe piață în domeniile sale de expertiză. Până la începutul acestui an, Răzvan Dincă a condus, în cadrul casei de avocatură STOICA & Asociații, una dintre cele mai puternice echipe de pe piață în domeniul proprietății intelectuale, dreptului concurenței și arbitrajului internațional. În ultimii 5 ani, Chambers Europe l-a clasat în Banda I la categoria proprietate intelectuala și în Banda III la categoria concurență, fiind descris ca “unul dintre cei mai buni avocați de IP” și “un practician strălucit, în special în litigii.”

Răzvan Dincă este cunoscut și pentru experiența sa academică. El este lector în cadrul Facultății de Drept a Universității din București, unde predă contracte speciale și proprietate intelectuală. În trecut, a lucrat în calitate de expert pentru Uniunea Europeană, OMPI și Ministerul Justiției, iar din 2012 este pro-decan al Facultății de Drept a Universității din București.

În calitate de avocat și de lector în cadrul Universității din București, Răzvan Dincă a fost membru al comisiilor tehnice de redactare a Noului Cod Civil și, respectiv, a Legii de punere în aplicare a Noului Cod Civil, fiind însărcinat cu redactarea capitolelor privind contractele speciale. Urmare a intrării în vigoare a Noului Cod Civil, Răzvan Dincă a pregătit și condus traininguri, cursuri și workshopuri privind noile reglementari aplicabile contractelor speciale destinate practicienilor din domeniul dreptului, inclusiv, magistrați, avocați, consilieri juridici și notari.

Lui Răzvan Dincă i s-au alăturat în acest nou proiect doi dintre foștii săi colaboratori din cadrul STOICA&Asociatii – Irina Stănese, Partner, și Cristian Paziuc, Associate. Acești doi tineri avocați au dobândit o bogată experiență profesională în cadrul casei de avocatură în care au activat până în luna martie 2012, specializându-se în domeniul proprietății intelectuale, dreptului concurenței, arbitrajului internațional și contractelor comerciale.

La începutul unei noi provocări profesionale, Răzvan Dincă, Managing Partner, este încrezător în succesul acestui proiect: “Am început în condiții extrem de favorabile. Echipa noastră este formată din avocați tineri, dar experimentați, foarte bine pregătiți profesional, entuziaști, dinamici, care se simt bine lucrând împreună. Piața ne-a primit bine, astfel încât din chiar prima săptămână ne gândim să ne întărim echipa cu noi membri. Suntem deja una dintre cele mai bune echipe de avocați de litigii; scopul nostru acum este ca piața să recepționeze acest lucru cât mai curând posibil. Ne bazăm pe experiența noastră profesională anterioară, pe reputația individuală a  avocaților noștri în piață, pe nivelul competitiv al onorariilor practicate, precum și pe eficiența serviciilor noastre pentru a ne convinge potențialii clienți că suntem cea mai bună alegere. Odată ce vor apela la serviciile noastre, vor rămâne cu noi.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.