Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Cum a sarbatorit ELSA Bucuresti 20 de ani de la infiintare
17.04.2012 | JURIDICE.ro, Raluca BALINT

ELSA București a celebrat 20 de ani de prezență în societatea civilă alături de partenerii, colaboratorii și membrii asociației în cadrul Galei ELSA București XX. Printre invitați s-au numărat membri ai corpului profesoral al Facultății de Drept din cadrul Universității București, reprezentanți ai societăților de avocatură partenere precum PopPepa, CMS Cameron McKenna, Kinstellar, Reff&Asociații, colaboratori din instituții publice și foști membri ELSA București, actuali juriști de prestigiu.

Prima parte a Galei ELSA București XX  a fost dedicată prezentării proiectelor de succes de către  seniori ELSA București. Ne-au încântat cu poveștile lor: Valentina Pavel și Mircea Moraru – International Council Meeting;  Călina Mircea – ghidul de carieră juridică „Drum în Drept”; Tudor Maxim – Conferința națională „Drept online – semnătura electronică”; Iulia Vass – școala de drept internațională „Law is better than war” și Ana-Maria Chira – școala de vară internațională „Banking and finance law”.

În a doua parte, profesioniști ai mediului juridic au prezentat audienței importanța voluntariatului în educația unui student la drept – Lect. dr. Claudiu-Paul Buglea, prodecan al Facultății de Drept, Universitatea din București; avocat Dan Barna, consultant Fonduri Structurale și senior ELSA București; Asist. univ. drd.  Silvia (Martiș) Tăbușcă – senior ELSA București și avocat Bogdan Bibicu, partener Kinstellar.

Atmosfera a fost cu atât mai deosebită pentru că am avut parte și de două momente artistice. Claudia Cicone, membru ELSA București, ne-a încântat cu un recital de pian și voce, iar Aurelian Temișan și The Funk Society Band au ridicat sala în picioare pe ritmuri de funk. Aceștia au impresionat publicul cu piese de succes ca „We are family”, „Let’s stay together” sau „Celebration”, cântând în premieră în această formulă pe scena Galei ELSA București.

ELSA București contribuie de 20 de ani la dezvoltarea culturală și profesională a studenților și a tinerilor juriști. Implicând stagii de practică, școli de vară, seminare și conferințe, publicații sau procese simulate, ELSA are un singur scop – sprijinirea tinerilor în dezvoltarea profesională și non-formală.

Raluca BALINT
Director Public Relations ELSA București


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.