« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Cum a sarbatorit ELSA Bucuresti 20 de ani de la infiintare
17.04.2012 | JURIDICE.ro, Raluca BALINT

Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

ELSA București a celebrat 20 de ani de prezență în societatea civilă alături de partenerii, colaboratorii și membrii asociației în cadrul Galei ELSA București XX. Printre invitați s-au numărat membri ai corpului profesoral al Facultății de Drept din cadrul Universității București, reprezentanți ai societăților de avocatură partenere precum PopPepa, CMS Cameron McKenna, Kinstellar, Reff&Asociații, colaboratori din instituții publice și foști membri ELSA București, actuali juriști de prestigiu.

Prima parte a Galei ELSA București XX  a fost dedicată prezentării proiectelor de succes de către  seniori ELSA București. Ne-au încântat cu poveștile lor: Valentina Pavel și Mircea Moraru – International Council Meeting;  Călina Mircea – ghidul de carieră juridică „Drum în Drept”; Tudor Maxim – Conferința națională „Drept online – semnătura electronică”; Iulia Vass – școala de drept internațională „Law is better than war” și Ana-Maria Chira – școala de vară internațională „Banking and finance law”.

În a doua parte, profesioniști ai mediului juridic au prezentat audienței importanța voluntariatului în educația unui student la drept – Lect. dr. Claudiu-Paul Buglea, prodecan al Facultății de Drept, Universitatea din București; avocat Dan Barna, consultant Fonduri Structurale și senior ELSA București; Asist. univ. drd.  Silvia (Martiș) Tăbușcă – senior ELSA București și avocat Bogdan Bibicu, partener Kinstellar.

Atmosfera a fost cu atât mai deosebită pentru că am avut parte și de două momente artistice. Claudia Cicone, membru ELSA București, ne-a încântat cu un recital de pian și voce, iar Aurelian Temișan și The Funk Society Band au ridicat sala în picioare pe ritmuri de funk. Aceștia au impresionat publicul cu piese de succes ca „We are family”, „Let’s stay together” sau „Celebration”, cântând în premieră în această formulă pe scena Galei ELSA București.

ELSA București contribuie de 20 de ani la dezvoltarea culturală și profesională a studenților și a tinerilor juriști. Implicând stagii de practică, școli de vară, seminare și conferințe, publicații sau procese simulate, ELSA are un singur scop – sprijinirea tinerilor în dezvoltarea profesională și non-formală.

Raluca BALINT
Director Public Relations ELSA București

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD