Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Sedinta colegiului de redactie al Revistei Baroului Dolj


17 aprilie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Revista revistelor juridice
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Miercuri, 18 aprilie 2012 (12.00), la sediul Baroului Dolj, va avea loc sedinta Colegiului de Redacţie al Revistei Baroului Dolj „Iustitia”.

Colegii avocaţi interesaţi de orice formă de colaborare sunt invitaţi să participe la şedinţă sau să transmită materiale spre publicare pe adresa de email a revistei revista@barouldolj.ro.

Colegiul de redactie este alcatuit din:
– prof. univ. dr. Sorin Ionescu – Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative
– prof. univ. dr. Bianca Maria Carmen Predescu – Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative
– av. dr. Radu Marinescu – Baroul Dolj
– conf. univ. dr. Lucian Săuleanu – Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro