« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Notificarea cu privire la incheierea contractului de achiziţie publica
17.04.2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Achiziții publice, Lege 9 | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 250 din data de 13 aprilie 2012 a fost publicat Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achiztiilor Publice nr. 136/2012 privind notificarea cu privire la incheierea contractului de achizitie publica/acordului-cadru.

Actul normativ stabileste ca autoritatea contractanta are obligatia de a transmite Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice, in cel mult 48 de ore de la data incheierii contractului de achizitie publica/acordului-cadru, o notificare cu privire la contractul de achizitie publica/acordul-cadru incheiat.

Transmiterea notificarii se va efectua in format electronic, prin utilizarea aplicatiei disponibile la adresa de internet www.anrmap.ro. Modelul notificarii este prevazut in anexa la ordin.

De asemenea, actul normativ mai prevede ca ofertantul declarat caştigator, lezat de neincheierea contractului de achizitie publica in termenul legal de 7 zile calendaristice de la expirarea termenelor de asteptare prevazute la art. 205 din OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, are dreptul de a sesiza Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice.

Transmiterea sesizarii se va efectua in format electronic, prin utilizarea aplicatiei disponibile la adresa de internet www.anrmap.ro. Modelul sesizarii este prevazut in anexa la actul normativ.

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
JURIDICE pentru studenti
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.