Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Targu Mures organizeaza un sir de conferinte lunare privind noul Cod de procedura civila


17 aprilie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Targu Mures, semnat de jud. Ioan Garbulet, vicepresedintele acestei instante, Curtea de Apel Târgu Mureş, în colaborare cu Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureş, Baroul Mureş şi Camera executorilor judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş organizează un şir de conferinţe lunare privind Noul Cod de procedură civilă.

Prima conferinţă se va desfăşura în data de 3 mai 2012, la sediul Curţii de Apel, în sala 52, începând cu orele 09,00.

Vor fi prezentate următoarele teme:
1. Competenţa materială în materie civilă – prof. univ. dr. Teodor Bodoaşcă – Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureş:
2. Sesizarea instanţei în procedura contencioasă – jud. Florin Dima – Preşedintele Curţii de Apel Târgu Mureş;
3. Aspecte esenţiale prevăzute de Noul Cod de procedură civilă privind apărările celorlalţi participanţi la proces, în urma unei acţiuni civile – lector univ. dr. Ioan Burghelea – Baroul Mureş.

La aceste conferinţe participă judecători, cadre didactice universitare, avocaţi şi executori judecătoreşti care, într-un fel sau altul, sunt implicaţi în procesul de punere în aplicare a acestui act normativ de o importanţă deosebită pentru societatea românească.

Materialele ce urmează a fi susţinute vor fi comunicate în format electronic tuturor participanţilor, cu cel puţin o săptămână înainte de data conferinţelor, pentru a se crea un cadru optim dezbaterilor ce urmează să aibă loc după fiecare temă prezentată.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro