Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Noul pachet legislativ pentru reformarea cadrului privind protectia datelor cu caracter personal in UE | Proiect


19 aprilie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Cyberlaw, Data protection, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a supus consultarii publice noul pachet legislativ pentru reformarea cadrului legal privind protectia datelor cu caracter personal la nivelul Uniunii Europene, dat publicitatii de  Comisia Europeana, ce cuprinde:
– Proiectul de Regulament al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice fata de prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, de aplicabilitate directa dupa adoptare;
– Proiectul de Directiva a Parlamentului European si a Consiliului privind protectia persoanelor fizice fata de prelucrarile efectuate de catre autoritatile competente in scopul prevenirii, cercetarii, constatarii sau urmaririi penale a infractiunilor ori executarii pedepselor penale si libera circulatie a acestor date.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro