Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Cinci ani de probatiune in Republica Moldova


20 aprilie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept penal, REPUBLICA MOLDOVA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 19 aprilie 2012, a avut loc, la Chisinau, Conferinţa Internaţională „Serviciul de Probaţiune la 5 ani de activitate: noi provocări”, potrivit unui comunicat al MJ.

Din partea Ministerului Justitiei au fost prezenti Iuliana Cărbunaru, directorul Direcţiei de Probaţiune şi Florin Şerpe, directorul adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Iuliana Cărbunaru a susţinut o prezentare intitulată „Etica profesională a consilierului de probaţiune din România”, care a adus în atenţia auditoriului valori şi principii specifice activităţii profesionale a personalului de probaţiune din România, precum respectul legii şi al drepturilor omului, atitudinea non-discriminatorie, integritatea, confidenţialitatea şi profesionalismul.

Florin Şerpe a transmis colegilor moldoveni aprecierile sale faţă de progresele realizate de sistemul de probaţiune din Republica Moldova în cei 5 ani de activitate, precum şi îndemnul de a lucra în continuare susţinut pentru tranzitarea cu succes a tuturor paşilor necesari pentru consolidarea unui sistem de probaţiune profesionist şi apreciat atât de celelalte instituţii din domeniul justiţiei, cât şi de comunitate.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro