Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Ce primavara frumoasa!


22 aprilie 2012 | Andrei SĂVESCU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

1. Ce primăvară frumoasă! La jumătate de an de la răsturnarea de situație din domeniul dreptului civil, după câteva luni de jale juridică, iată că această primăvară ne aduce comentarii ale noului Cod Civil.

Noul Cod civil – comentarii, doctrină și jurisprudență este o lucrare monumentală, cu o abordare aprofundată și detaliată.

De astăzi înainte nu o să ne mai putem plânge că noul Cod civil este un tărâm nedefrișat. Noul Cod civil comentat și adnotat pe care ni-l oferă Editura Hamangiu marchează momentul de la care, pe tărâmul defrișat, poate începe edificarea Noului Drept Civil Român.

2. A apărut o nouă publicație în peisajul publicistic din România: Jurnalul Juristului, editată de Rentrop & Straton, cu susținerea JURIDICE.ro.

Jurnalul Juristului se adresează celor mai buni și mai drepți dintre juriști.

Dacii erau cei mai buni și mai drepți dintre traci. La fel și consilierii juridici. Sunt cei mai buni și mai drepți dintre juriști.

Consilierul juridic nu este nici bătăuș profesionist, ca avocatul, nici slujbașul legii, ca magistratul, nici membru al vreunei caste, ca notarul sau executorul. Consilierul juridic este creierul și mâna îndemânatecă a organizației, uneori chiar și surubelnița sau cheia franceză.

Consilierii juridici sunt meșterii organizației. Jurnalul Juristului oferă o mână de ajutor: sugestii pentru rezolvări eficiente și rapide. Lectură plăcută!

dr. Andrei SĂVESCU
coord. JURIDICE.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii