« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideoArticole autoriRevista de note şi studii juridice (RNSJ)ESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Opinii

Ce primavara frumoasa!
22.04.2012 | Andrei SĂVESCU

JURIDICE - In Law We Trust

1. Ce primăvară frumoasă! La jumătate de an de la răsturnarea de situație din domeniul dreptului civil, după câteva luni de jale juridică, iată că această primăvară ne aduce comentarii ale noului Cod Civil.

Noul Cod civil – comentarii, doctrină și jurisprudență este o lucrare monumentală, cu o abordare aprofundată și detaliată.

De astăzi înainte nu o să ne mai putem plânge că noul Cod civil este un tărâm nedefrișat. Noul Cod civil comentat și adnotat pe care ni-l oferă Editura Hamangiu marchează momentul de la care, pe tărâmul defrișat, poate începe edificarea Noului Drept Civil Român.

2. A apărut o nouă publicație în peisajul publicistic din România: Jurnalul Juristului, editată de Rentrop & Straton, cu susținerea JURIDICE.ro.

Jurnalul Juristului se adresează celor mai buni și mai drepți dintre juriști.

Dacii erau cei mai buni și mai drepți dintre traci. La fel și consilierii juridici. Sunt cei mai buni și mai drepți dintre juriști.

Consilierul juridic nu este nici bătăuș profesionist, ca avocatul, nici slujbașul legii, ca magistratul, nici membru al vreunei caste, ca notarul sau executorul. Consilierul juridic este creierul și mâna îndemânatecă a organizației, uneori chiar și surubelnița sau cheia franceză.

Consilierii juridici sunt meșterii organizației. Jurnalul Juristului oferă o mână de ajutor: sugestii pentru rezolvări eficiente și rapide. Lectură plăcută!

dr. Andrei SĂVESCU
coord. JURIDICE.ro

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.