Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Elsa Bucuresti organizeaza Practica Speciala
23.04.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Departamentul Student Trainee Exchange Programme din cadrul ELSA Bucureşti organizează în perioada  27 aprilie – 10 mai 2012 proiectul Practică Specială, în scopul de a oferi  studenţilor la Facultatea de Drept oportunitatea de a dobândi  un loc de practică.

Proiectul „Practică Specială” oferă  studenţilor din anii de studii II, III si IV,  avantajul efectuării stagiilor de practică la momentul oportun.

Acest stagiu sub forma unui internship,  nefiind  necesar numai pentru a promova anul universitar, dar reprezintă totodata şansa studenţilor  ca timp de 1 lună  să lucreze cu specialişti în domeniu fără a fi presaţi de timp, având posibilitatea de a cunoaşte cum se desfăşoară activităţile profesiei ;i de   a-și  cristaliza cunoştinţele acumulate.

În urma trimiterii unei aplicaţii, până la data de 27 aprilie, ce va consta într-o scrisoare de intenţie si CV și prezentării la un interviu susţinut de echipa ELSA în perioada 3-10 mai, aceştia dobândesc posiblitatea de a obţine un internship  la case de avocatură  de renume precum Pop & Pepa,  PricewaterhouseCoopers, Pachiu & Asociatii,  Romeo Nicolescu, Cristian Sacasanu, Toader & Asociaţii, Valeriu Ciorbea, Ciurtin,Braşoveanu&Partners dar si la executori judecătoreşti sau cabinetul notarial „Confides”. Începând cu  14 mai vor avea loc interviurile susţinute de casele de avocatură.

Pentru un real avantaj la startul în carieră,  studenţii sunt încurajaţi să participe la acest  program pentru a se familiariza cu acest mediu competitiv,  antrenant pentru VIITORUL  lor.

Raluca BALINT
Director Public Relations ELSA București


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.