« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Elsa Bucuresti organizeaza Practica Speciala
23.04.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Departamentul Student Trainee Exchange Programme din cadrul ELSA Bucureşti organizează în perioada  27 aprilie – 10 mai 2012 proiectul Practică Specială, în scopul de a oferi  studenţilor la Facultatea de Drept oportunitatea de a dobândi  un loc de practică.

Proiectul „Practică Specială” oferă  studenţilor din anii de studii II, III si IV,  avantajul efectuării stagiilor de practică la momentul oportun.

Acest stagiu sub forma unui internship,  nefiind  necesar numai pentru a promova anul universitar, dar reprezintă totodata şansa studenţilor  ca timp de 1 lună  să lucreze cu specialişti în domeniu fără a fi presaţi de timp, având posibilitatea de a cunoaşte cum se desfăşoară activităţile profesiei ;i de   a-și  cristaliza cunoştinţele acumulate.

În urma trimiterii unei aplicaţii, până la data de 27 aprilie, ce va consta într-o scrisoare de intenţie si CV și prezentării la un interviu susţinut de echipa ELSA în perioada 3-10 mai, aceştia dobândesc posiblitatea de a obţine un internship  la case de avocatură  de renume precum Pop & Pepa,  PricewaterhouseCoopers, Pachiu & Asociatii,  Romeo Nicolescu, Cristian Sacasanu, Toader & Asociaţii, Valeriu Ciorbea, Ciurtin,Braşoveanu&Partners dar si la executori judecătoreşti sau cabinetul notarial „Confides”. Începând cu  14 mai vor avea loc interviurile susţinute de casele de avocatură.

Pentru un real avantaj la startul în carieră,  studenţii sunt încurajaţi să participe la acest  program pentru a se familiariza cu acest mediu competitiv,  antrenant pentru VIITORUL  lor.

Raluca BALINT
Director Public Relations ELSA București

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD