TOP LEGAL
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Proces experimental la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti
23.04.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Cursul de Drept Procesual Civil de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, anul IV (Prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu, Prof. univ. dr. Gabriel Boroi, Lect. univ. dr. Traian Cornel Briciu), se finalizeaza, in mod traditional, cu un proces experimental, bazat pe un dosar real solutionat irevocabil.

Evenimentul, organizat de studentii anului IV, sub coordonarea domnilor Asist. univ. dr. Claudiu Dinu si drd. Liviu Zidaru, Judecator la Tribunalul Bucuresti, va avea loc miercuri, 25 aprilie 2012, incepand cu ora 10, in Amfiteatrul III „Mihail Eliescu”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Proces experimental la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti”

  1. Toate dosarele solutionate irevocabil in Romania au cel putin doua solutii diferite. Astfel, orice solutie ar pronunta curtea in procesul simulat, este buna.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate