Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Studenti din Cluj in vizita la CSM
25.04.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marti, 24 aprilie 2012, studenţii la Facultatea de Drept de la Universitatea Sapienta au venit azi la CSM pentru a afla modul de organizare şi funcţionare al justiţiei.

Un grup de 20 de studenţi clujeni din anii I, II şi III de la Departamentul de Ştiinţe Juridice şi Studii Europene al Universităţii Sapienţa discutat cu judecătorii Alexandru Şerban şi Cristi Danileţ – membri CSM, şi cu procurorul Bogdan Licu – consilier al preşedintelui CSM, despre organizarea şi atribuţiile CSM, precum şi aspecte ale statutului judecătorilor şi procurorilor. Studenţii au fost interesaţi, în mod deosebit, de evoluţiile, din ultimii ani, ale profesiei de magistrat, precum şi de modalităţile de acces în această profesie.

Este pentru a două oară când studenţi ai acestei universităţi vin la CSM. Vizita este una dintre modalităţile de colaborare directă pe care CSM le-a iniţiat cu Facultăţile de Drept din România.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate