Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Studenti din Cluj in vizita la CSM


25 aprilie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Marti, 24 aprilie 2012, studenţii la Facultatea de Drept de la Universitatea Sapienta au venit azi la CSM pentru a afla modul de organizare şi funcţionare al justiţiei.

Un grup de 20 de studenţi clujeni din anii I, II şi III de la Departamentul de Ştiinţe Juridice şi Studii Europene al Universităţii Sapienţa discutat cu judecătorii Alexandru Şerban şi Cristi Danileţ – membri CSM, şi cu procurorul Bogdan Licu – consilier al preşedintelui CSM, despre organizarea şi atribuţiile CSM, precum şi aspecte ale statutului judecătorilor şi procurorilor. Studenţii au fost interesaţi, în mod deosebit, de evoluţiile, din ultimii ani, ale profesiei de magistrat, precum şi de modalităţile de acces în această profesie.

Este pentru a două oară când studenţi ai acestei universităţi vin la CSM. Vizita este una dintre modalităţile de colaborare directă pe care CSM le-a iniţiat cu Facultăţile de Drept din România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică