Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Doua importante case de avocatura obtin suspendarea procedurii licitatiei Metrorex in vederea extinderii retelei
25.04.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a decis luni, 23 aprilie 2012, admiterea cererii de suspendare a procedurii  de atribuire, elaborata de METROREX SA, in calitate de autoritate contractanta, in cadrul procedurii de „licitatie” pentru atribuirea acordului cadru de servicii, avand ca  obiect „Servicii de consultanta, asistenta juridica si reprezentare in  fata instantelor judecatoresti  si a oricaror institutii in vederea  dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare extinderii  si/sau modernizarii retelei de metrou”.

Cererea a fost formulata de societatile de avocatura Bostina si Asociatii si Popovici Nitu si Asociatii.

>> Decizia CNSC


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.