Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

EVERSHEDS Lina & Guia sarbatoresc un parteneriat de succes in Romania


25 aprilie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Firma de avocatură Eversheds Lina & Guia a sărbătorit marți alianța dintre compania internațională Eversheds şi firma românească Lina & Guia, parteneriat care s-a oficializat în octombrie 2011. La receptia care a avut loc in Bucureşti au participat clienții firmei, precum şi personalități din domeniul juridic şi reprezentanți de marcă ai comunității de afaceri.

“Eversheds Lina & Guia  este o firmă de avocatură de înaltă ținută pe piața românească de consultanța juridică. Firma oferă clienților săi, atât la nivel local cât şi la nivel internațional, servicii juridice de calitate. Parteneriatul nostru, rezultat al unui interes crescând din partea clienților noştri pentru a dezvolta afaceri în regiunea Europei Centrale şi de Est, are la bază valori pe care le împărtăşim şi s-a dovedit a fi un real succes”, a declarat David Gray, Preşedinte al Eversheds International.

Eversheds Lina & Guia este renumită pentru experiența sa în domenii-cheie precum fuziuni si achizitii, drept comercial şi imobiliar, energie, antitrust/concurență, drept financiar şi bancar, dreptul muncii, telecomunicații, litigii şi aspecte ce țin de insolvență.

Printre clienții firmei de avocatură se numără Danone, Cosmote, Aquila, Interex, GlaxoSmithKline, Tyco, Sigma Bleyzer, RBS, Medicover, Volvo, Samsung, Sony, Citibank şi Gazprom.

“Cifrele sunt deosebit de grăitoare cand vine vorba despre progresul înregistrat în ultima vreme. Datele preliminare indică un avans de aproape 70% în primul trimestru al anului 2012 față de aceeaşi perioadă a anului trecut. Acesta este rezultatul muncii excepționale a unei echipe de specialişti. Suntem încântați să putem sărbători astăzi un parteneriat atât de puternic, de o asemenea anvergură pe piața serviciilor juridice din România”, a spus Mihai Guia, Managing Partner  Lina & Guia.

***

Despre Eversheds International

Eversheds are peste 4.500 de angajați la nivel global care furnizează servicii comunităților de business şi finanțe din sectoarele public şi privat. Cu cele 45 de birouri prezente în 28 de jurisdicții, Eversheds este una dintre cele mai mari companii de avocatură din lume.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii