Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

EU Competition Law – Dreptul Concurentei – Bucuresti, 27 aprilie 2012
26.04.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Concurență
JURIDICE - In Law We Trust

Freedom House România, în parteneriat cu Institutul Naţional de Magistratură(INM), Magistrats européens pour la démocratie et les libertés (MEDEL) şi Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) organizeaza vineri, 27 aprilie 2012, conferinta

EU Competition Law – Dreptul Concurenţei

Partener media: JURIDICE.ro

Evenimentul va avea loc la Hotel IntercontinentalBucureştiSala Rapsodia.

Tematica conferinţei este deosebit de relevantă prin lumina pe care o va arunca asupra felului în care statul Român gestionează infracţiuni precum comportamentele cartelare şi de monopol, comportamente care au legături directe şi importante cu frauda şi corupţia (în special în cazul interacţiunii dintre stat, justiţie şi marile companii private).

Conferinţa se va concentra pe analiza unor aspecte ale dreptului concurenţial european şi naţional: Rolul judecatorului in aplicarea regulilor nationale si europene in materie de concurenta (Cristina Butacu, Directia Juridic-Contencios, Consiliul Concurentei), Acţiunile în daune pentru încălcări ale dreptului european al concurenţei (Dianu UNGUREANU – Formator INM, formare iniţială – Drept comercial, judecător, Curtea de Apel Piteşti) şiRaportul dintre legislaţia comunitară şi legislaţia naţională în domeniul dreptului concurenţei (Daniel GAVRIL – Lector universitar, Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Juridice).

Conferinţa face parte dintr-o iniţiativă mai amplă a Freedom House România, Institutul Naţional de MagistraturăUniunea Naţională a Judecătorilor din România şi Magistrats européens pour la démocratie et les libertés (MEDEL).

>> Agenda

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti