Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Perspective ale dreptului afacerilor in mileniul al treilea – Bucuresti, 2 noiembrie 2012
26.04.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Departamentul de Drept din Academia de Studii Economice din Bucureşti anunţă a doua ediţie a Conferinţei Internaţionale “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”, care va avea loc în data de 2 noiembrie 2012 în Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Conferinţa va avea două secţiuni:
I. Drept public
II. Drept privat.

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului afacerilor. În cadrul Conferinţei pot fi susţinute lucrări din toate domeniile ştiinţelor juridice, care vor fi înscrise, în funcţie de conţinutul lor, într-una dintre cele două secţiuni.

Conferinţa îşi deschide porţile către autori provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic şi din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.

Conferinţa se va desfăşura în Academia de Studii Economice din Bucureşti. Sălile în care se va desfăşura conferinţa şi localizarea acestora vor fi afişate pe site-ul Conferinţei : www.businesslawconference.ro

Taxa de participare este de 200 Lei/50 Euro, acoperind cheltuielile de editare a CD-urilor, a mapelor Conferinţei şi a celorlalte materiale, costurile pentru catering şi cina festivă precum şi celelalte cheltuieli legate de organizarea conferinţei. Taxa se va achita în perioada 10 august – 10 septembrie 2012 în conturile şi în condiţiile care vor fi afişate pe site-ul Conferinţei : www.businesslawconference.ro . Plata taxei de participare conferă participantului la Conferinţa Internaţională: „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” dreptul de a primi mapa cu documentele conferinţei şi CD-ul cu lucrările înscrise la conferinţă, dreptul de a participa la activităţile ştiinţifice cuprinse în program, precum şi dreptul de a participa la cina festivă.

Programul Conferinţei şi oportunităţile de cazare vor fi publicate pe site-ul Conferinţei: www.businesslawconference.ro
Lucrările primite vor fi supuse evaluării colegiale în sistem „double-blind peer review”, respectând standardele conferinţelor internaţionale.

Lucrările susţinute în cadrul Conferinţei vor fi publicate pe CD-ROM cu ISBN şi vor fi indexate în baze de date internaţionale: RePEc, SSRN etc.
La recomandarea Comitetului Ştiinţific, articolele care prezintă un grad înalt de noutate ştiinţifică şi originalitate în tratarea temei vor fi publicate în revista Tribuna Juridică / Juridical Tribune Journal (www.tribunajuridica.eu).

Termene:
– 20 aprilie – 15 iunie 2012: trimiterea formularului de participare completat (se va completa fie cu titlul lucrării care va fi susţinută la Conferinţă, fie cu opţiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări ştiinţifice) la adresa de e-mail: office@businesslawconference.ro
– 15 iunie – 25 iulie 2012: trimiterea textului integral al lucrării ştiinţifice în limba română şi engleză, respectând cerinţele de redactare afişate pe site-ul Conferinţei (www.businesslawconference.ro), la adresa de e-mail: office@businesslawconference.ro
– 25 iulie – 10 august 2012: analiza lucrărilor științifice primite și confirmarea lor. În urma evaluării în sistem double-blind peer review a lucrărilor primite, Consiliul științific și evaluatorii externi vor putea recomanda: susținerea lucrărilor în cadrul Conferinței; efectuarea unor modificări ale lucrărilor; refuzarea motivată a înscrierii lucrărilor.
– 10 august – 10 septembrie 2012: plata taxei de participare de 200 Lei/50 Euro. Taxa se va achita în conturile şi în condiţiile care vor fi afişate pe site-ul Conferinţei www.businesslawconference.ro . Dovada plăţii (ordin de plată, chitanţă etc.) se va scana şi se va trimite până la 10 septembrie 2012 la adresa de mail office@businesslawconference.ro.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti