Secăiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci
2 comentarii

Casele de Avocatura si de Proprietate Industriala Andra Musatescu au castigat premiul pentru profesionalism si recunoastere internationala la Gala Proprietatii Intelectuale


27 aprilie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Flux informații

Casele de Avocatura şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu au castigat premiul pentru profesionalism si recunoastere internationala la Gala Proprietatii Intelectuale organizata de Finmedia pe data de 25 aprilie 2012.

Premiul a fost ca o incununare a aprecierii internationale pe care Casele de Avocatura şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu le-au dobandit de-a lungul a peste 15 ani in domeniul proprietatii intelectuale.

In acest sens, ca un exemplu, se poate mentiona faptul ca WTR1000, cunoscut ca fiind cel mai bun index exclusiv dedicat identificării celor mai importanţi furnizori de servicii juridice cu privire la mărci, a poziţionat Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu în topul clasamentului (NIVELUL Gold) pentru a „reflecta profunzimea cunoştinţelor, a prezenţei pe piaţă şi a nivelului la care se munceşte în domeniu” si a afirmat că “pentru titularii multinaţionali de mărci care constituie cea mai mare parte a clientelei  Caselor de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu”, aceste cabinete “extrem de eficiente” fac ca piaţa românească sa fie „simplă si accesibilă”.

De asemenea, Casele de Avocatura şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu au la activ si alte premii internationale, precum: “Avocatul anului pe Proprietate Intelectuală în România”, acordat de revista Corporate Intl Magazine 2011 şi “Societatea de Avocatură/ Cabinetul de Avocat al Anului în România pentru Rezolvarea Conflictelor” in 2011, acordat de Acquisition International Magazine.

Casele de Avocatura şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu  sunt considerate de publicatii juridice cunoscute ca “oferă o gamă largă de servicii juridice corporatiste si comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurentei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500); “reputaţia în domeniul de PI a atras cu sine un număr de mai mulți clienți internaţionali, cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI incluzând şi litigii” (Legal 500), practicand “in fruntea domeniului juridic IP din Romania si are o vasta experienta in consultanta acordata in principal societatilor multinationale” (WTR1000), iar Dr. Andra Muşatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Acordarea distinctiei Caselor de Avocatura şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu de catre Finmedia a avut loc intr-un cadru festiv in prezenta a peste 100 de avocati, consilieri si specialisti in proprietate intelectuala.

În ultimii 15 ani, Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu s-au dezvoltat continuu devenind unul din cabinetele de top din România. Cabinetele prestează servicii de o înaltă calitate, cu capacităţi remarcabile legate de litigii la tarife competitive.

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu oferă servicii juridice complete, fiind extrem de cunoscute, în special, în domeniul proprietăţii intelectuale.

Ceea ce ne diferenţiază faţă de alte cabinete de avocatură este personalizarea serviciilor, flexibilitatea şi implicarea avocaţilor, susţinuţi în munca lor de către personalul administrativ şi palalegal. Echipa noastră este formată din tineri profesionişti, cu studii în Marea Britanie şi în România, cu o vastă experienţă juridică şi care vorbesc fluent cel puţin trei limbi din cele menţionate: româna, engleza, maghiară şi franceză.

Echipa noastră este formată din tineri profesionişti, cu studii în Marea Britanie şi în România şi cu vaste cunoştinţe în legislaţia Statelor Unite, acest lucru oferind cabinetelor o deschidere internaţională

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică