Secţiuni » Articole » Opinii
Opinii
Condiţii de publicare
5 comentarii

Un judecator in pantaloni scurti


28 aprilie 2012 | JURIDICE.ro, Andrei SĂVESCU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

E luna lui Florar, sâmbătă dimineața. Mie îmi vine să dau flori.

În acest timp, un judecător îmbracat în pantaloni scurți și tricou se oprise din alergat în Sala Pașilor Pierduți a Curții de Apel București, venind de la jogging. Respirând adânc, a străbătut în pas vioi marea sală îndreptându-se către dosarele care-l așteptaseră în liniște deplină toată noaptea. (informații obținute din surse de încredere și confirmate)

În acest timp, un avocat era la cumpărături la hipermarket, prima etapă a programului administrativ gospodăresc de weekend, înainte de a se așeza la computer. Emoționant, NCPC venea. (informații obținute din surse de încredere și confirmate)

În acest timp, un consilier juridic caută în cărți o interpretare ingenioasa a unor texte de lege buclucașe. (informație obținută din surse de încredere)

În acest timp, un notar vorbește la telefon modificându-și agenda de weekend pentru autentificarea unui contract. (informație obținută din surse de încredere)

În acest timp, un student doarme, refăcându-se după conversațiile strigătoare de noapte din Coyote Cafe. (informații obținute din surse de încredere și confirmate)

În București este bine.

dr. Andrei SĂVESCU
coord. JURIDICE.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii