Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii


5 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Un judecator in pantaloni scurti
28.04.2012 | JURIDICE.ro, Andrei SĂVESCU

E luna lui Florar, sâmbătă dimineața. Mie îmi vine să dau flori.

În acest timp, un judecător îmbracat în pantaloni scurți și tricou se oprise din alergat în Sala Pașilor Pierduți a Curții de Apel București, venind de la jogging. Respirând adânc, a străbătut în pas vioi marea sală îndreptându-se către dosarele care-l așteptaseră în liniște deplină toată noaptea. (informații obținute din surse de încredere și confirmate)

În acest timp, un avocat era la cumpărături la hipermarket, prima etapă a programului administrativ gospodăresc de weekend, înainte de a se așeza la computer. Emoționant, NCPC venea. (informații obținute din surse de încredere și confirmate)

În acest timp, un consilier juridic caută în cărți o interpretare ingenioasa a unor texte de lege buclucașe. (informație obținută din surse de încredere)

În acest timp, un notar vorbește la telefon modificându-și agenda de weekend pentru autentificarea unui contract. (informație obținută din surse de încredere)

În acest timp, un student doarme, refăcându-se după conversațiile strigătoare de noapte din Coyote Cafe. (informații obținute din surse de încredere și confirmate)

În București este bine.

dr. Andrei SĂVESCU
coord. JURIDICE.ro


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Au fost scrise până acum 5 de comentarii cu privire la articolul “Un judecator in pantaloni scurti”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.